Bedrijfs logo van waardevolle mening

Waardevolle mening

1.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Waardevolle mening
Geld verdienen vanuit huis is een leuke manier om in je vrije tijd of als voltijd bezigheid te doen. Je hebt niet te maken met vervelende of saaie collega's, je kunt je eigen tijd indelen en als je er goed in bent kun je er ook nog eens een leuke boterham aan verdienen. Maar waar begin je? Een simpele en fractieloze manier om te straten met geld verdienen vanuit huis is het invullen van enquetes. Je krijgt per enquete een bepaalde vergoeding.
Wil je online geld verdienen en denk je na om dit te doen met enquetes? Dat kan via Waardevollemening.nl! In dit artikel onderzoeken we hoe Waardevolle Mening werkt, wat je er kunt verdienen, welke soort enquetes je moet invullen en hoe je uitbetaald krijgt. Tot slot lees je hier reviews, ervaringen en eventueel klachten over Waardevolle Mening.

Waardevolle Mening review

Zodra je op de site van Waardevolle Mening komt kun je inlezen hoe het werkt en wat je kunt verwachten. Nadat je je geregistreerd hebt, je email bevestigd hebt, krijg je toegang tot het dashboard. Daar vind je enquetes die je kunt invullen. Per ingevulde enquete ontvang je punten en deze punten zijn vervolgens om te zetten naar geld.
Leden die Waardevolle Mening gebruiken zijn vooral tevreden over de snelle uitbetaling en zijn blij met de bol.com cadeaukaarten die ze ontvangen als beloning. Behalve voor Bol.com kun je ook Zalando cadeaukaarten verdienen.

Waardevolle Mening werkwijze

Waardevolle Mening is een platform waar je betaald krijgt voor je mening. Zodra je lid bent ontvang je uitnodigingen om enquetes in te vullen. Deze staan ook in je dashboard. Gemiddelde vergoeding per enquete is tussen de 0.50 euro en 4 euro.

Waardevolle Mening beloningen en uitbetalingen

Zodra je hebt deelgenomen aan een enquete ontvang je je de punten/ krediet bijgeschreven in je account. Je kunt deze unten claimen zodra je balans meer dan 10 euro bedraagt. Hoeveel je kunt verdienen per enquete hangt af van het soort enquete. Sommige onderzoeken betalen tot wel 7 euro voor elk ingevulde enquete.

Contact met Waardevolle Mening

Heb je een vraag over je account, een enquete of een uitbetaling? Neem dan contact op met de klantenservice van Waardevolle Mening. Je kunt ze helaas niet bellen of direct mailen. Contact verloopt via het online contact formulier op hun website.

Waardevolle Mening review, wat is jouw ervaring?

Ben jij al lid van Waardevolle Mening? Als bestaand lid zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaringen met deze enquete website. Ben je tevreden? Zijn de uitbetalingen/ beloningen in verhouding met het werk wat je verricht? Door het delen van jouw review, ervaring, beoordeling of klacht ontdekken wij of Waardevolle Mening een betrouwbare website is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Pgb -

Review

Waardevolle mening is momenteel in handen van oplichters en betalen niets meer uit..de goeie reviews die je op internet vind zijn of oud,of worden ingevuld door hun zelf. Trap er gewoon niet in..tis gewoon een scam