Bedrijfs logo van lifepoints

Lifepoints

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Lifepoints
Wat extra geld verdienen kan nooit kwaad en wat is nu makkelijker dan geld te verdienen door je mening te geven? Zo zijn er tegenwoordig websites die je om jouw mening vragen over een product of dienst en na het invullen kan je punten of geld verdienen. Zodra je genoeg punten of geld hebt dan kan je dit laten uitbetalen. Zo is een van die websites waar dit mogelijk is, LifePoints. Bij LifePoints kan je enquetes invullen over producten en diensten en er punten mee verdienen waardoor je dit uiteindelijk kan laten uitbetalen. Maar hoe betrouwbaar is LifePoints en zijn er al mensen die hier aan mee doen? Heb jij hier zelf al ervaring mee en wil je je ervaringen delen met anderen die erover nadenken om met LifePoints te beginnen? Dat kan allemaal op deze pagina!

LifePoints review & betrouwbaar

LifePoints bestaat al een lange tijd en is in veel landen actief, waardoor dit een van de betrouwbare online enquete platformen is van de wereld. Je kan in je eigen tempo geld verdienen, dit inruilen voor cadeaubonnen of zelfs andere uitbetalingen laten doen waardoor je een extra zakcentje kan verdienen. Zo kan je eigenlijk al vrij eenvoudig geld verdienen door wat simpele taken uit te voeren. Als je dan toch al op het internet zit, dan kan je dit ook doen om er iets aan over te houden. Bij LifePoints kan je dus altijd terecht voor een extra centje en dat is altijd mooi meegenomen. LifePoints is zover wij kunnen beoordelen betrouwbaar, maar mochten er andere signalen binnen komen dan zullen we dit updaten op deze pagina.

LifePoints enquete & werkwijze

De enquetes, vragen en activiteiten die je krijgt kan je allemaal afronden en het resultaat zal zijn dat je punten hiervoor terug krijgt. Dit zijn vaak onderwerpen zoals gezondheid, sport, reizen en andere aspecten van je dagelijks leven. Zodra je genoeg punten hebt kan je ook direct een uitbetaling laten doen aan de hand van bijvoorbeeld Paypal (echt geld) of een digitale cadeaubon van Amazon die je dan weer kan gebruiken om producten te kopen via de webshop van Amazon. Kortom, het is de moeite waard om dit te proberen en voor zover wij kunnen zien is LifePoints betrouwbaar.

LifePoints beloningen en uitbetalingen

De meest gekozen beloningen en uitbetalingen is door het te laten uitbetalen aan de hand van een Paypal tegoed of door het krijgen van een digitale cadeaubon van Amazon. Er zijn ook andere manieren om een uitbetaling te krijgen, maar je hebt het meeste aan een Paypal tegoed of een Amazon cadeaubon. Zo krijg je voor elke enquete die je invult een bepaalde beloning in punten, LifePoints genoemd. Zodra je genoeg punten hebt kan je dit laten uitbetalen. Ook vragen beantwoorden of bepaalde taken/activiteiten uitvoeren kan ervoor zorgen dat je beloningen krijgt in punten.

Contact opnemen met LifePoints

Het kan zomaar zijn dat je een vraag hebt over de werkwijze van LifePoints of dat je andere informatie wil krijgen over het platform. LifePoints kan je altijd bereiken voor vragen, opmerkingen of suggesties. Stel een vraag via de klantenservice wanneer je duidelijk antwoord wil op de vraag die je hebt.

LifePoints review, wat is jouw ervaring?

Ben jij al lid geworden van LifePoints NL? Als bestaand lid zijn wij heel benieuwd naar jouw ervaringen met deze enquete website en hoe je dit hebt ervaren. Ben je tevreden? Zijn de uitbetalingen/ beloningen in verhouding met het werk wat je verricht? Door het delen van jouw review, ervaring, beoordeling of klacht ontdekken wij of LifePoints een betrouwbare website is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews