Bedrijfs logo van tibber

Tibber

4.75

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Tibber

Tibber is een slimme energieleverancier die je helpt om je stroomverbruik te verminderen en zo zowel je energierekening als de planeet te sparen. Ze bieden 100% groene stroom van Nederlandse bodem en geven je analyses en inzicht in je energieverbruik via hun app.

Wat Tibber onderscheidt van andere energieleveranciers is dat ze werken met een variabele stroomprijs per uur. Dit betekent dat de prijs van stroom ieder uur kan veranderen, afhankelijk van de vraag en het aanbod op de energiemarkt. Hierdoor heb je zelf de controle over je verbruik en kun je besparen door bijvoorbeeld bepaalde apparaten alleen te gebruiken wanneer de stroomprijs laag is.

De Tibber-app is een handige tool waarmee je je stroomverbruik kunt monitoren en inzicht krijgt in waar je op kunt besparen. Je kunt precies zien wanneer je stroom hebt verbruikt en welke apparaten veel energie gebruiken. Daarnaast biedt de app ook integraties met andere smart home-apparaten, zodat je bijvoorbeeld je slimme thermostaat of verlichting kunt koppelen en zo nog meer controle hebt over je energieverbruik.

Naast het besparen van energie, zet Tibber zich ook in voor een duurzame toekomst zonder gas. Ze leveren alleen 100% groene stroom en moedigen huishoudens aan om gasvrij te worden. Als je nog gas gebruikt, kun je dit blijven afnemen bij je huidige leverancier en overstappen naar Tibber voor je stroom.

Tibber gelooft in transparantie en eerlijkheid. Ze verdienen nooit aan je stroomverbruik, in plaats daarvan helpen ze je om je verbruik te verminderen. Dit doen ze door groene stroom te leveren voor de beursprijs per uur en door middel van de app die je helpt om je huishouden te verduurzamen.

Als je wilt overstappen naar Tibber, kun je eenvoudig je postcode, huisnummer en jaarverbruik invullen op hun website. Vervolgens berekenen ze je maandbedrag op basis van de verwachte stroomprijs voor de komende 12 maanden en je ingevoerde verbruik. Ze nemen alle kosten en belastingen mee in de berekening, maar exclusief mogelijke compensatie prijsplafond.

Tibber is een innovatieve energieleverancier die zich richt op het verminderen van stroomverbruik en het leveren van groene stroom. Met hun variabele stroomprijs per uur en de handige app heb je zelf de controle over je energieverbruik en kun je besparen op je energierekening. Daarnaast dragen ze bij aan een duurzame toekomst door alleen groene stroom te leveren en huishoudens aan te moedigen om gasvrij te worden. Als je op zoek bent naar een energieleverancier die je helpt om bewuster om te gaan met energie, is Tibber zeker een goede optie.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Eric Vlaanderen Heeft een aankoop gedaan op

Review

Ben sinds 01 Januari lid van Tibber en het begin echt een sport te worden om electriciteit te gebruiken als de prijs het laagst is. De tibber app is perfect en geeft real time inzicht in de prijs mbv de Pulse. Ik raad echt iedereen aan om van de vaste prijs energieleverancier af te stappen. Gebruik mijn code kdvvgwt4 by inschrijven, hebben we allebei voordeel van. Het verschil steken de energiereuzen namelijk in hun eigen zak!