Bedrijfs logo van frank energie

Frank energie

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Frank energie

Frank Energie is een energieleverancier die zich richt op het bieden van goedkope en groene energie aan consumenten. Het bedrijf streeft naar transparantie en eerlijkheid in hun dienstverlening.

Een van de belangrijkste kenmerken van Frank Energie is dat zij energie aanbieden tegen dynamische tarieven. Dit betekent dat de prijs van energie elke maand wordt bepaald op basis van de werkelijke kosten. In de wintermaanden zal de prijs hoger zijn en in de zomermaanden lager. Dit stelt consumenten in staat om te profiteren van lagere energiekosten tijdens de zomermaanden wanneer het energieverbruik over het algemeen lager is.

Frank Energie garandeert dat al hun energie 100% groen is en afkomstig is van Nederlandse zon- en windparken. Ze streven er ook naar om consumenten te helpen hun energieverbruik te verminderen en compenseren de CO2-uitstoot van het gasverbruik van klanten. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om bomen te planten als klanten hen helpen.

Een ander voordeel van Frank Energie is dat klanten volledige controle hebben over hun energiekosten en verbruik. Ze hebben altijd inzicht in hun kosten en krijgen bespaartips die ze kunnen opvolgen. Bovendien kunnen klanten op elk moment vertrekken zonder opgaaf van reden en zonder boete.

Het bedrijf maakt gebruik van een dynamisch termijnbedrag, wat betekent dat klanten elke maand betalen voor hun verbruik van die maand tegen de geldende prijzen. Dit voorkomt verrassingen achteraf en maakt het mogelijk om de verwachte gemiddelde kosten per maand te tonen.

Frank Energie hanteert ook een vaste maandelijkse vergoeding om hun bedrijfskosten te dekken. Deze vergoeding omvat onder andere BTW, marketingkosten, verbeteringen aan het platform en app, personeelskosten en overige kosten. Deze transparante aanpak maakt het voor klanten gemakkelijker om de kosten en opbrengsten van het bedrijf te begrijpen.

Het bedrijf streeft naar een groenere wereld en draagt hieraan bij door hun energie duurzaam op te wekken in Nederland. Ze helpen klanten ook om zoveel mogelijk te besparen en compenseren de CO2-uitstoot van het gasverbruik. Daarnaast planten ze bomen als klanten hen helpen.

Klanten hebben volledige controle over hun energieverbruik en kunnen dit volgen via de Frank app. Ze kunnen zien of hun kosten onder of boven verwachting zijn en wat dit betekent voor hun maandelijkse uitgaven.

Al met al biedt Frank Energie goedkope en groene energie aan consumenten. Ze streven naar transparantie en eerlijkheid in hun dienstverlening en geven klanten de mogelijkheid om controle te hebben over hun energiekosten en verbruik.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews