Bedrijfs logo van superfunk

Superfunk

1.38

2 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Superfunk
Het onderhouden van je auto is belangrijk zodat je eventuele kosten en verdere schade aan je voertuig kunt voorkomen en kun je tegelijkertijd kosten besparen omdat je bijvoorbeeld met zachte banden meer brandstof verbruikt dan met goed opgepompte banden.
Waar moet je op letten bij het kopen van auto materialen/ onderdelen? Uiteraard wil je dat de aanbieder van de automaterialen betrouwbaar is. Kans is klein dat je een goed onderdeel ontvangt als de aanbieder niet te vertrouwen is. Het onderdeel wat je zoekt moet goed beschreven en makkelijk te vinden en herkennen zijn. Verder is het goed om te letten op de levertijd, prijzen, betaalwijze en klantenservice.
Lees in dit artikel alles wat je moet weten over SuperFunk. Website waar je auto onderdelen en Led verlichting kunt bestellen.

Superfunk review

De belangrijkste redenen om iets te bestellen bij SuperFunk.eu zijn de snelle verzending, 14 dagen retour recht, groot aanbod en uitstekende klantenservice. Sommige producten worden gratis verzonden waarbij je voor andere producten een kleine bijdrage betaald. Behalve auto onderdelen verkoopt Super Funk ook Led verlichting en refurbished telefoons. Deze combinatie van producten is ietwat ongewoon maar kennelijk is daar vraag naar.

Superfunk

SuperFunk verkoopt producten uit de volgende categorie├źn: Apple-accessoires, In auto, Computer netwerken, Consumentenelektronica, Kleding en schoonheid, Mobiele accessoires, Reparatie & reserveonderdelen en veiligheidsproducten.

Betalen bij Superfunk

Je kunt je bestelling bij SuperFunk veilig afrekenen middels een van volgende betaalwijzen: iDeal, Paypal, Creditcard, Paypal, Achteraf betalen via Klarna of met een ouderwetse bankoverboeking.

Contact met Superfunk

Heb je een vraag over je bestelling of wil je iets weten over een product? Neem dan contact op met SuperFunk klantenservice. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

Bedrijfsgegevens SuperFunk

Swagemakersstraat 7 (Geen bezoek adres), 6372BS Landgraaf, Nederland Postadres: Postbus 1075, 6460BB KERKRADE

Superfunk reviews, wat is jouw ervaring?

Heb jij al eens iets besteld bij deze winkel? Hoe heb je dat ervaren en zou je ze SuperFunk aanraden bij andere klanten? Is je bestelling snel en op tijd geleverd? Laat jouw review, klacht of ervaring achter en help toekomstige klanten om een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of SuperFunk een goede en betrouwbare webshop is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Aziza -

Review

Ik heb op 04-04-2022 een bestelling geplaatst. De bezorg datum wordt steeds aangepast. De bestelling zou binnen korte tijd bezorgd worden maar nu is het al 25-04-2022 en tot heden niks bezorgd.

Andreas -

Review

Had een klacht over een geleverde smartfoon batterij, weigerde zijn dienst en vroeg wat ik moest doen met de defecte batterij. Het enige antwoord was, jammer voor u maar de garantie periode is bij ons voor alle Aangeschafte goederen maar een HALF JAAR. Een verzoek gedaan dat het volgens de EU regeling garantie niet klopt dat men zich niet houdt aan de geldende regel dat een half jaar te kort is. Kraag als antwoord terug niet zo zeuren anders zetten we je mail in de SPAM!!! Ongehoord zo een antwoord, op een verzoek tot een oplossing van een probleempje