Bedrijfs logo van superfietsen.nl

Superfietsen.nl

3.0

2 reviews

Omschrijving bedrijf

Over Superfietsen.nl
Ben je toe aan een nieuwe fiets en ben je online aan het oriënteren naar de mogelijkheden? 
Bij het kopen van een nieuwe fiets moet je natuurlijk letten op de juiste maat,  dat is bij een online webshop extra belangrijk. Normaliter is een fiets van 28 inch, een fiets voor volwassenen of oudere kinderen. Behalve de maat is het ook belangrijk om de juiste fiets te kopen. Ben je van plan om ermee boodschappen te doen of ermee naar je werk te fietsen? 

Superfietsen.nl is een webshop die gespecialiseerd is in online verkoop van fietsen. Lees op deze pagina alles over Superfietsen.nl, zoals het aanbod, betaalmogelijkheden, contactmogelijkheden, ervaringen en reviews over Superfietsen.nl. Bekijk voor je besteld of Superfietsen.nl betrouwbare online fietsen shop is.

Waarom kiezen voor SuperFietsen?

 • Je fiets is binnen 24 klaar voor gebruik - bekijk de categorie https://www.superfietsen.nl/super-snelle-levering/ om te zien welke fietsen in deze categorie vallen
 • Je kunt langsfietsen in hun winkel in Rotterdam
 • Exclusieve voorraad fietsen die je alleen hier vindt 
 • Je kunt in termijnen of achteraf betalen
 • SuperFietsen biedt een niet goed, geld terug mogelijkheid 

Superfietsen review

Een betaalbare en goede fietsen online kopen is niet altijd even makkelijk. Er is heel veel keus, hoe weet je wat een goede fiets is? Er zijn veel verkopers, hoe weet je wat een betrouwbare verkoper is? De website van Superfietsen.nl ziet er betrouwbaar en professioneel uit. Belangrijke bedrijfsinformatie is goed en op de juiste plek te vinden. Met het menu kun je snel navigeren naar de belangrijkste product categorieën zoals elektrische fietsen, dames fietsen, herenfietsen, transportfietsen, omafietsen, kinderfietsen en accessoires. De filters in de categorie zijn handig en werken goed. Je kunt zo snel het aanbod filteren op elektrisch, wielmaat, model, merk, aantal versnellingen, soort remmen, frame materiaal, voordrager, kinderzitje, motor positie, actieradius, maximale snelheid van e-bike, display en prijs.
De levertijd van Superfietsen.nl is snel. Bestel je voor 16 uur, wordt de fiets dezelfde dag nog verzonden. Is de fiets buiten je budget? Je kunt gebruik maken van betaling in termijnen. De fiets kan in doos of rijklaar verzonden worden. Kies je voor het rijklaar ontvangen van de fiets, betaal je 60 EURO kosten en is de levertijd 3-5 werkdagen.

Proefritje?

Je kunt een gratis proefrit maken op een van de locaties van Superfietsen

Superfietsen.nl goedkope fietsen online kopen

Het aanbod van Superfietsen.nl bestaat uit onder andere de volgende hoofd categorieën: Elektrische fietsen, Damesfiets, Herenfiets, Transportfietsen, Omafietsen, Kinderfietsen, Merken, Accessoires en Overige fietsen.

Fiets kopen met korting

Superfietsen hanteert scherpe prijzen. De korting in vergelijking met andere fietszaken kan in sommige gevallen zelfs oplopen tot wel 45%. Het is daarom altijd raadzaam om voor aanschaf van een nieuwe fiets de aanbieders te vergelijken zodat je de beste deal scoort. 

De populaire fietsen op dit moment zijn

Op dit moment zijn de populaire fietsen:
 • Altec Onyx E-Bike 28 inch 53cm Blauw 3v
 • Altec Dakota Jongensfiets 26 inch 7v Neon Orange
 • Altec Troja E-Bike 28 inch 7v 53cm Esmeralda
 • Altec Metro Damesfiets 28 inch 55cm Zwart 7v
 • Altec Nostalgia Nexus 3 Transportfiets 28 inch 3v Zwart
 • Cortina E-U1 D50 Black Matt RB3 43v CB
 • Altec Troja E-Bike 28 inch 7v 53cm Jeans Blue
 • Cortina E-Common D57 Dark Grey HB8 MM420 43v belt
Dit is de Cortina E-Common D57 Dark Grey HB8 MM420 43v belt - De fiets van het jaar maar dan als elektrische fiets (e-bike)De merken die Superfietsen.nl verkoopt zijn Altec, Alpina, Cortina, Umit, Volare en Mosso.

Fiets kapot?

Heb je helaas pech met je fiets? Treur niet. Superfietsen.nl heeft door heel Nederland service punten waar je terecht kunt voor de reparatie van je fiets. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Ben je handig en denk je het ook zelf te kunnen repareren? Je vind op de site van superfietsen handleidingen en montage videos hoe je een fiets kunt repareren!
Hier vind je handleidingen (die je direct kunt downloaden) en instructie videos van Superfietsen https://www.superfietsen.nl/service/instructie-videos/
Je vind hier antwoorden op vragen zoals: waar vind je het framenummer? Hoe stel je een velgrem af? Hoe kan ik rollerbrakes afstellen? Hoe een derrailleur afstellen en hoe een Nexux 3 versnelling afstellen. 

Betalen bij Superfietsen.nl

Je kunt je fiets betalen met een van de volgende betaalmethodes: iDeal, Klarna, Afterpay, PayPal of gespreid betalen middels SprayPay.

Contact opnemen met Superfietsen.nl

Heb je een vraag over een fiets of wil je iets weten over je bestelling? Neem dan contact op met Superfietsen.nl. De klantenservice van Superfietsen.nl is te bereiken via de volgende manieren: Telefoonnummer: 010-3036734, bereikbaar op werkdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. Wil je liever een mail sturen? Gebruik dan het email adres: [email protected].

Superfietsen.nl reviews, recensies en ervaringen

Heb je al eerder een fiets besteld bij Superfietsen.nl? Hoe heb je dat ervaren en zou je Superfietsen.nl aanbevelen aan andere klanten? Laat jouw review, ervaring, klacht of recensie over Superfietsen.nl achter en help toekomstige klanten een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Superfietsen.nl een betrouwbare webshop is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Irma -

Meest populaire review

Review

Prachtige fiets gekregen die al gemonteerd was bij aflevering. Half uur voor levering gebeld door de chauffeur en netjes geleverd. Helemaal tevreden!

Rick -

Review

Er wordt voor een mooie prijs een qwic-premium-i-mn72-damesfiets-28-inch aangeboden a € 2349,00 Ik bel op of ze deze fiets apart willen zetten zodat ik hem op vrijdag op kan komen halen en dat ik hem in 3 termijnen a € 783 per maand afbetaal Krijg een verkoper aan de lijn de slecht Nederlands kent en gelijk begint over dat er dan nog €100 euro extra boven opkomt wat niet op de webpagina vermeld is Vooral de opmerking ik moet er ook nog wat op verdienen. Snel geld verdienen en dan liefst nog extra zonder dit te vermelden Denk voor gij begint aan een fiets van superfiets.nl