Clicky

Softwaresuite.Nl

Bedrijf informatie

Laatst bijgewerkt

Reviews

4 out of 5 stars

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van softwaresuite.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.softwaresuite.nl.

Wat vind je van softwaresuite.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Online veiligheid

  • Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes
  • De website is beveiligd middels een https verbinding

Reviews en ervaringen

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over softwaresuite.nl. Dit bedrijf is actief in de sector elektronica en technologie en in de subcategorieën: internet en software

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over softwaresuite.nl

h.e.spijker

officepakket

2 pakketten gekocht. Ook 2 nieuwe laptops. Eerst de ene aangesloten en daar goede hulp bij gekregen. Met de 2e zijn we nu al ca. 3 weken mee bezig. En staads de mail gekregen dat je binnen 24 uur wordt teruggebeld. Tot op heden heeft niemand gebeld. Ook telefonisch niet bereikbaar. Gewwoon slecht

1 jaar geleden gepost

Lydia

Office 2019 professional

Mijn office 2019 krijg ik niet meer geïnstalleerd op mijn laptop. Ik probeer softwaresuit al een paar dagen te bereiken, maar krijg ze niet te pakken terwijl ik 1 uur in de wacht stond. Het is ook niet na te gaan of je wel contact met ze hebt want er wordt niet eens aangegeven de hoeveelste beller je bent. Is wel een makkelijke manier om je product te verkopen en als je het geld al binnen hebt dan kan de klant het bekijken.

over 1 year geleden gepost

Serge

Office 2019 professional plus

Mijn oude licentie was verlopen en had met spoed een nieuwe nodig. Na gegoogled te hebben kwam softwaresuite voor mij het beste naar voren. Die heb ik besteld en geinstalleerd en geen spijt van. Voor die prijs een top aankoop !

2 jaar geleden gepost