Bedrijfs logo van softwaresuite.nl

Softwaresuite.nl

3.33

3 reviews

Omschrijving bedrijf

Over Softwaresuite.nl
Of je nu voor je werk, studie of vereniging aan de slag moet, een softwarelicentie voor de populaire programma's van Microsoft Office is voor vrij wel iedereen een must! Dankzij programma's als Excel, Word, PowerPoint en Outlook kun je binnen no time een prachtige presentaties en PDF/ word bestanden maken. Deze programma's komen wel met een prijs, dus hoe weet je dat de software die je wil gaan kopen ook echt legaal is? Softwaresuite.nl is zo een website waar je voor een hele goedkope prijs, software van onder andere Microsoft kunt aanschaffen. Lees op deze pagina alles wat je moet weten over Softwaresuite.nl, zoals de soorten licenties die ze verkopen, de prijzen, betaal en contactmogelijkheden, reviews en ervaringen. Kom er achter of Softwaresuite een betrouwbare leverancier is voor Microsoft software!

Waarom je software bij softwaresuite bestellen?

  • Goedkope prijs voor over het algemeen dure software
  • Je wil geen abonnement voor office 365 maar liever een eenmalig bedrag betalen voor software
  • Directe en snelle levering
  • Ontvang bij elke bestelling een gratis handleiding
  • Softwaresuite is betrouwbaar en verkoopt legale Microsoft Office software

Softwaresuite.nl review

Zodra je op de site bent zie je al direct dat het hier om een professionele club gaat. De website ziet er goed uit, de contact gegevens zijn goed zichtbaar en je kunt via het hoofdmenu precies vinden wat je zoekt. Men geeft op hun website aan dat de software die verkocht wordt legaal is en dat je een werkzaamheid garantie ontvangt, wat inhoudt dat je contact op kan nemen met de live chat mocht er iets mis gaan tijdens de installatie van je software. Het installeren van de software is niet moeilijk, je ontvangt na aankoop een eenvoudige handleiding.

Softwaresuite.nl legaal en betrouwbaar?

Het Europees Hof van Justitie heeft geoordeeld dat de handel in gebruikte computer licenties legaal is. Je kunt het arrest hier lezen. Ervan uitgaande dat Softwaresuite dit soort type licenties verkoopt (kan ook bijna niet anders met de prijzen die ze hanteren), is het volledig legaal. 
Op het internet gaat veel illegale software rond en het is ook niet toegestaan om dit soort software te kopen of te verspreiden. Zelf geen softwaresuite aan betrouwbaar te zijn en volledig legitieme software te verkopen. 

Microsoft Office Licenties bij Softwaresuite.nl

Softwaresuite biedt onder andere de volgende producten aan Apple Microsoft 2019, Windows Office 2019 Professional, Windows Office 2016 Professional. In al deze producten zijn de volgende programma's inbegrepen: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote.
Ook is het mogelijk om extra diensten te bestellen, zoals het sneller maken van je PC, het upgraden van windows of online support voor allerlei andere vragen.

Handleiding voor de installaties

Zodra je je bestelling hebt ontvangen moet je de software installeren. Installeren van de software is redelijk eenvoudig. Desalniettemin ontvang je bij je bestelling ook een handleiding. Deze handleiding kun je volgen om zelf eenvoudig de software te installeren. Kom je er even niet uit? Contacteer dan de klantenservice van Softwaresuite.

Prijzen Softwaresuite.nl

De prijzen op de site kunnen variëren, op het moment van schrijven betaal je voor Apple Microsoft 2019, 49.95 euro. Windows Office 2019 Professional kost je 27.95 euro. Windows Office 2016 Professional, kost je 24.95 euro. In vergelijking met andere sites zijn dit scherpe tarieven.

Betalen bij Softwaresuite.nl

Je kunt je licentie veilig afrekenen met iDeal, ApplePay, PayPal, Mastercard, Visa, American Express, BanContact of middels automatische incasso.

Contact opnemen met Softwaresuite.nl

Je kunt contact opnemen met Softwaresuite via de livechat, telefonisch of per mail. Telefonisch is men bereikbaar op 085 222 60 00, dagelijks van 10:00 tot 20:00 uur. Een mail sturen kan naar [email protected]. De livechat vind je op de site, rechts onderin van de pagina. Zodra je die aanklikt opent een popup.

Reviews en ervaringen Softwaresuite.nl

Heb jij weleens een softwarelicentie besteld via Softwaresuite? Hoe heb je dat ervaren? Is de licentie direct geleverd en kon je de software na installatie ook meteen succesvol activeren? Of heb je een software code ontvangen die het niet deed? Laat jouw review, ervaring of klacht over Softwaresuite achter en help toekomstige klanten een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Softwaresuite een betrouwbare software leverancier is.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

h.e.spijker -

Review

2 pakketten gekocht. Ook 2 nieuwe laptops. Eerst de ene aangesloten en daar goede hulp bij gekregen. Met de 2e zijn we nu al ca. 3 weken mee bezig. En staads de mail gekregen dat je binnen 24 uur wordt teruggebeld. Tot op heden heeft niemand gebeld. Ook telefonisch niet bereikbaar. Gewwoon slecht

Lydia -

Review

Mijn office 2019 krijg ik niet meer geïnstalleerd op mijn laptop. Ik probeer softwaresuit al een paar dagen te bereiken, maar krijg ze niet te pakken terwijl ik 1 uur in de wacht stond. Het is ook niet na te gaan of je wel contact met ze hebt want er wordt niet eens aangegeven de hoeveelste beller je bent. Is wel een makkelijke manier om je product te verkopen en als je het geld al binnen hebt dan kan de klant het bekijken.

Serge -

Review

Mijn oude licentie was verlopen en had met spoed een nieuwe nodig. Na gegoogled te hebben kwam softwaresuite voor mij het beste naar voren. Die heb ik besteld en geinstalleerd en geen spijt van. Voor die prijs een top aankoop !