Bedrijfs logo van opinieland

Opinieland

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Opinieland
Vind je het leuk om je mening te geven? Dan is het helemaal goed om te weten dat je er ook geld mee kunt verdienen, simpel en eenvoudig vanuit thuis! Lees hier meer over Opinieland zoals hoeveel kan je er verdienen, hoe wordt je uitbetaald en of Opinieland een goede en betrouwbare enquete website is waar je moet aanmelden!

Lid worden van opinieland

Je inschrijven voor dit platform is zeer eenvoudig. Via de aanmeldingspagina vul je je gegevens en daarna ontvang je een mail om je lidmaatschap te bevestigen. Enige voorwaarden die men hanteert is dat je woonachtig bent in Nederland. Op het email adres ontvang je later ook uitnodigingen om enquetes in te vullen.
Het inschrijven op opinieland.nl is volkomen gratis en je kunt het panel verlaten wanneer je wil.
Wat je kan verdienen hangt af van de enquetes die je invult. Om je een indruk te geven. Opinieland betaalde afgelopen jaar ruim 650 duizend euro uit aan haar deelnemers!

Opinieland review

De voordelen van Opinieland zijn dat ze vele enquetes beschikbaar hebben waar je uit kunt kiezen. Op basis van je interesse gebied is het leuker voor je zelf om je mening te geven over iets waar je interesse in hebt dan over iets waar je minder binding mee hebt. Het nadeel van Opinieland is dat men vrij moeizaam is te bereiken, zo is er geen telefoonnummer en kun je alleen via email en contact formulier contact opnemen.
Opinieland biedt niet alleen enquetes aan maar ook product testen en praktijk missies. Dit maakt het werk leuker en afwisselender. Je bent natuurlijk niet verplicht mee te doen met de andere onderdelen.

Hoe werkt Opinieland?

De werkwijze is heel eenvoudig. Nadat je je hebt aangemeld op het platform ontvang je op het email adres uitnodigingen om enquetes in te vullen. Per enquete die je invult ontvang je punten. Hoeveel punten je krijgt hangt van de enquete en de opdrachtgever af. Je kunt je punten verzilveren om ze om te zetten naar geld.

Uitbetalingen van Opinieland

Je moet een PayPal account hebben om uitbetaald te kunnen worden. Dus het is belangrijk om na je aanmelding bij Opinieland ook een PayPal account aan te maken.

Contact met Opinieland

Zoals gezegd is een nadeel van Opinieland dat ze geen telefoonnummer hebben. Je kunt alleen contact opnemen per mail. Stuur een mail naar [email protected] als je vragen hebt over bijvoorbeeld uitbetalingen of enquetes.

Opinieland review, wat is jouw ervaring?

Ben jij al lid van Opinieland? Hoe bevalt dat? Heb je al enquetes ingevuld en deze punten omgezet naar geld? Laat jouw ervaringen, reviews of juist klachten over Opinieland achter en help andere thuiswerkers. Samen ontdekken wij of Opinieland een goede en betrouwbare thuiswerk site is!

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews