Bedrijfs logo van mobrog

Mobrog

1.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Mobrog

Is mobrog betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij mobrog? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. mobrog is actief in de categorie zakelijke diensten, opleidingen en studie en verder ook te vinden in de subcategorie persoonlijke internetdiensten.

Waarom kiezen voor mobrog?

Je kunt gerust bij mobrog bestellen. Redenen om te bestellen zijn de: goede service, snelle levering, ruim aanbod en de betrouwbaarheid.

Contact met mobrog

Heb je een vraag of opmerkingen? Je kunt altijd contact opnemen met mobrog..

Jouw ervaringen en review over mobrog

Hoe heb je het bestellen bij mobrog site ervaren? Deel jouw review, ervaring, recensie of klacht met ons en help daardoor andere bezoekers. Zo ontdekken wij of mobrog een betrouwbare site is. Je schrijft je review eenvoudig en snel via het reviewformulier.

Wat zegt mobrog overzichzelf?

De website mobrog.com is een aanbod van het marktonderzoeksbureau Splendid Research GmbH uit Hamburg (Duitsland). De combinatie van klassieke marktonderzoeksdiensten en het eigen online enquêtepanel in meer dan 70 landen met in totaal meer dan 2,5 miljoen geregistreerde gebruikers onderscheidt het bedrijf. Bij MOBROG kunnen gebruikers deelnemen aan online-enquêtes over verschillende onderwerpen en gemakkelijk geld verdienen door hun standpunt kenbaar te maken. MOBROG staat bekend om zijn lage uitbetalingslimiet (€ 5,00) en snelle uitbetaling van het gegenereerde saldo via PayPal of Skrill. Virtuele punten of valuta worden niet aangeboden. Dit zorgt voor loyaliteit en tevredenheid bij de gebruikers van mobrog.com. Splendid Research is lid van ESOMAR. Het bedrijf is daarom toegewijd aan de ICC / ESOMAR International Code of Marketing and Social Research en voldoet aan de MRS-, CASRO-, MRA & ARF-richtlijnen voor internationaal marktonderzoek. Wat heeft de gebruiker eraan? - Tot € 3 per snelle enquête - Zeer goede beoordeling! 4,5 van de 5 punten met meer dan 28.000 beoordelingen (trustpilot.com) - Snelle uitbetaling van de verdiensten vanaf € 5,-
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

kees -

Meest populaire review

Review

- tijdsindicatie klopt voor geen hol. - laat je eerst 10/15 minuten een survey invullen om op het einde te zeggen dat je niet in aanmerking komt. OPLICHTING - HEEL VEEL surveys kan je niet eens aan beginnen. -JEWS!