Bedrijfs logo van koekbezorgd.nl

Koekbezorgd.nl

Omschrijving bedrijf

Is koekbezorgd.nl betrouwbaar?

Twijfel je of je iets moet bestellen bij koekbezorgd.nl? Lees dan op deze pagina alle reviews en ervaringen van andere klanten. koekbezorgd.nl is actief in de categorie Eten & drinken en verder ook te vinden in de subcategorie taart en gebak.

Waarom kiezen voor koekbezorgd.nl?

Je kiest voor koekbezorgd.nl wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met koekbezorgd.nl

koekbezorgd.nl kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over koekbezorgd.nl

Heb jij weleens iets besteld bij koekbezorgd.nl? Laat ons dan weten hoe je dit ervaren hebt! Door het delen van jouw review help je andere bezoekers om een goede keuze te maken. Het delen van een review is makkelijk en binnen 1 minuut gedaan.

Wat zegt koekbezorgd.nl overzichzelf?

Bestel gemakkelijk en snel de lekkerste ambachtelijke koeken, brownies en seizoensproducten voor een koffie moment thuis of op het werk.
de producten worden geproduceerd in een ifs gecertificeerde bakkerij, op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd. het streven is om alles zo soepel mogelijk laten verlopen van de processen zodat de bestelling zo snel mogelijk bezorgd kan worden. Bestel gemakkelijk en snel de lekkerste ambachtelijke koeken, brownies en seizoensproducten voor een koffie moment thuis of op het werk.
De producten worden geproduceerd in een IFS gecertificeerde bakkerij, op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd. Het streven is om alles zo soepel mogelijk laten verlopen van de processen zodat de bestelling zo snel mogelijk bezorgd kan worden.

Bedrijfs reviews