Bedrijfs logo van human strength

Human strength

Omschrijving bedrijf

Over Human strength

Human Strength is een online winkel die gespecialiseerd is in voedingssupplementen voor sporters en mensen die hun algehele gezondheid willen verbeteren. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder eiwitten, energieboosters, creatine, sportdranken, vitamines, mineralen en superfoods.

Een van de voordelen van het winkelen bij Human Strength is dat ze een uitgebreid assortiment hebben, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je nodig hebt. Ze hebben ook een handige zoekfunctie op hun website, waarmee je snel kunt zoeken naar specifieke producten.

Een ander voordeel van winkelen bij Human Strength is dat ze gecertificeerde producten aanbieden die voldoen aan de Nederlandse wetgeving. Dit betekent dat alle supplementen worden gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid. Dit geeft klanten gemoedsrust, wetende dat ze hoogwaardige producten kopen die aan strenge normen voldoen.

Human Strength biedt ook de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna, wat handig kan zijn voor klanten die liever later betalen. Ze bieden ook gratis bezorging voor bestellingen vanaf €50, wat een ander voordeel is voor klanten.

Wat klanten zeggen over Human Strength is ook positief. Ze hebben een gemiddelde beoordeling van 8.6/10 op WebwinkelKeur Reviews, gebaseerd op 8 reviews. Dit geeft aan dat klanten tevreden zijn met hun ervaringen bij Human Strength.

Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste supplement, biedt Human Strength ook nuttige informatie op hun website. Ze hebben een sectie waarin ze uitleggen hoe je het juiste supplement kunt kiezen op basis van je behoeften. Dit kan nuttig zijn voor klanten die nieuw zijn in het gebruik van voedingssupplementen en niet zeker weten welk product het beste voor hen is.

Klantenservice is ook belangrijk voor Human Strength. Ze bieden verschillende manieren om contact met hen op te nemen, waaronder telefonisch en via e-mail. Ze hebben ook een retourbeleid en een sectie met veelgestelde vragen op hun website, zodat klanten antwoorden kunnen vinden op hun vragen.

Over het algemeen is Human Strength een betrouwbare online winkel voor voedingssupplementen. Ze bieden een breed scala aan gecertificeerde producten die voldoen aan de Nederlandse wetgeving. Klanten kunnen rekenen op kwaliteit en veiligheid bij het winkelen bij Human Strength. Met hun handige zoekfunctie, achteraf betalen en gratis bezorging, maken ze het winkelen gemakkelijk en handig voor hun klanten. De positieve beoordelingen op WebwinkelKeur Reviews geven ook aan dat klanten tevreden zijn met hun ervaringen bij Human Strength.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews