Bedrijfs logo van auto banden collectief

Auto banden collectief

1.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Auto banden collectief
Goede autobanden zijn erg belangrijk, het is veiliger en stukken zuiniger. Maar waar koop je goede autobanden tegen een scherpe prijs én bij een betrouwbare webshop, waar je niet maanden hoeft te wachten op je bestelling? Op ReviewDesk lees je alles over Autobanden Collectief, zoals het aanbod van banden, betaalmogelijkheden, contactmogelijkheden, reviews en ervaringen over Autobanden Collectief.

Review AutobandenCollectief.nl

De website van Autobanden Collectief is overzichtelijk en direct kun je een keuze maken uit zomer, winterbanden of vier seizoenen banden. Zodra je in de juiste categorie bent kun je middels een filter systeem de gewenste hoogte, breedte, inch, laadvermogen en snelheidscode invoeren om te zoeken naar banden die aan jouw criteria voldoen. De zoekresultaten worden vervolgens geladen en zie je per band de voorraadstatus, prijs per stuk en handige informatie over de band. Zodra je de keuze hebt gemaakt kun je verder naar afrekenen om je bestelling definitief te plaatsen.
Je bestelling bij Autobanden Collectief wordt gratis verzonden en bieden ze een laagste prijsgarantie. Niet tevreden met de banden? Binnen 14 dagen mag je het retourneren.

Autobanden merken

De meest bekende autobanden merken kun je via Autobandencollectief kopen, denk aan merken als: Bridgestone, Good-Year, Yokohama, Toyo, Continental of Dunlop.

Zomer, winter of all season banden?

Zomer banden zijn ideaal voor de zomer want de banden zijn speciaal ontwikkeld voor deze tijd van het jaar. Omdat het in de zomer niet glad is, is de band er ook niet op gemaakt. Behalve een goede grip moet de autoband niet teveel lawaai maken tijdens het rijden. Winterbanden in de zomer rijden is niet slim omdat de winterbanden sneller zullen slijten. All season banden zijn ideaal wanneer je het beste van beide werelden wil. De all season banden zullen in de zomer sneller slijten maar daarvoor krijg je meer grip terug op natte en vuile wegen. De All season band is geen vervanger voor de winterband. Alhoewel voor de zachte Nederlandse winter je er prima mee kunt rijden.

Banden van Autobanden Collectief

Autobandencollectief verkoopt verschillende soorten banden, zoals 4x4 / SUV banden, Run flat banden, Zomerbanden, Winterbanden en All season banden. Goede auto banden zijn voor SUV-rijders nog belangrijker dan voor reguliere voertuigen. Het merk, de maat en diepte van het profiel bepalen of je SUV in het juiste spoort blijft rijden. Gelukkig kun je bij Auto banden collectief terecht voor een grote keus aan SUV banden.

Betaalmogelijkheden bij Autobandencollectief

Afrekenen van je bestelling bij Autobandencollectief is mogelijk via; iDeal, per bank overschrijving, of CreditCard (Mastercard of Visa).

Contact opnemen met Autobandencollectief

De klantenservice is telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0900 - 33 111 33, van maandag tot vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. Let op, dit telefoonnummer kost 80 cent per minuut. Contact via email? Is mogelijk, je kunt via hun contact pagina een mail sturen.

Ervaringen en reviews over AutobandenCollectief.nl

Heb je jouw auto banden besteld via Autobanden Collectief? Mooi dan zijn wij benieuwd naar jouw mening! Laat je review over Autobanden collectief achter en help toekomstige klanten een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Autobanden Collectief een betrouwbare autobanden shop is!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews