Bedrijfs logo van aduh

Aduh

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Aduh

Aduh.shop is een uniseks kledingmerk dat duurzame kleding produceert, waaronder t-shirts, sweaters en accessoires. Het merk gelooft dat iedereen er goed uit kan zien, ongeacht wie je bent of hoe je eruit ziet. Alle kleding van Aduh.shop is gemaakt van 100% biologisch katoen en wordt op een kinderarbeidvrije en ecologische manier geproduceerd.

Het merk haalt zijn inspiratie uit Indonesië, waar het bekend staat om zijn gastvrijheid en openheid. Aduh.shop wil dezelfde waarden uitdragen en is er voor iedereen, ongeacht afkomst, verhaal of dromen. De designs van Aduh.shop bevatten dan ook Indonesische invloeden.

Wat Aduh.shop onderscheidt van andere kledingmerken is dat het zich richt op duurzaamheid. Alle materialen worden zorgvuldig uitgekozen om eerlijk en ecologisch te kunnen produceren. Daarnaast wordt alles op bestelling gemaakt, wat betekent dat er geen onnodige voorraad wordt aangehouden en er geen sprake is van milieuvervuiling.

De levertijd van Aduh.shop bedraagt 5-7 werkdagen, omdat alles op bestelling wordt gemaakt. Het merk doet zijn best om de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken.

In de collectie van Aduh.shop vind je onder andere de Joger Suit, een comfortabel en stijlvol pak, en de Joger, een losse broek die zowel casual als chique gedragen kan worden. Daarnaast zijn er verschillende sweaters verkrijgbaar, zoals de Kedua Sweater. Ook zijn er diverse accessoires beschikbaar, zoals de Buah Naga Tote Bag.

Aduh.shop deelt regelmatig blogs waarin inspiratie, avonturen en tips worden gedeeld. Hierin lees je onder andere over de collecties, updates, duurzame kleding, de geschiedenis van het merk en leuke tips.

Bij Aduh.shop is de verzending gratis vanaf €70,- en kun je achteraf betalen met Klarna. Het merk biedt ook een nieuwsbrief aan waarvoor je je kunt inschrijven om op de hoogte te blijven van updates en het laatste nieuws.

Kortom, Aduh.shop is een duurzaam kledingmerk dat zich richt op uniseks kleding. Het merk is geïnspireerd door Indonesië en maakt gebruik van 100% biologisch katoen. Met zijn gastvrijheid en openheid wil Aduh.shop er zijn voor iedereen. Door alles op bestelling te maken en zorgvuldig materialen te kiezen, draagt het merk bij aan een eerlijke en ecologische wereld.

Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews