Plusport

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van plusport. Lees de reviews en bezoek de website https://plusport.com/.

Wat vind je van plusport?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over plusport

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

plusport Review

Als je je VCA, BHV, HACCP, NEN3140, ATEX certificaten wil behalen dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Een goede voorbereiding is het halve werk en daarvoor bestaan er tegenwoordig talloze oplossingen. Een van die oplossingen voor een goede voorbereiding is het gebruik van Visma PlusPort. Visma PlusPort is namelijk een LMS (learning management systeem) voor leren, organiseren, certificeren, beoordelen en kennisdelen. Zo kan je je perfect voorbereiden voor een van de vele examens en kan je ook een (digitaal) examen behalen op een van de vele locaties in Nederland. Maar hoe betrouwbaar is PlusPort als LMS? Welke resultaten kan je behalen en is dit echt een goede LMS zoals ze beweren? Hieronder lees je alles over Visma PlusPort, maar ook kan je hier alle ervaringen terug lezen van mensen die al eens gebruik hebben gemaakt van de PlusPort LMS.

Visma PlusPort ervaringen

300+ bedrijven maken al gebruik van de Visma PlusPort LMS oplossing en dat is niet voor niets: Het is de nummer 1 LMS op het gebied van een VCA, BHV, HACCP, NEN3140 of ATEX certificaat behalen. Je kan je namelijk niet alleen voorbereiden met een cursus, maar er is ook genoeg videomateriaal beschikbaar. Je kan je daarnaast eenvoudig inschrijven voor een van de examens (digitaal) op een van de vele locaties in Nederland. Online leren door e-learning, VR en serious games maakt het je veel eenvoudiger om de stof op te nemen en dat is een van de pluspunten van Visma PlusPort. Kortom, de perfecte LMS voor veiligheidstrainingen.

Waarom kiezen voor plusport?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Veel gestelde vragen over plusport

Is plusport betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over plusport. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is plusport actief?

Dit bedrijf is actief in de sector zakelijke diensten, opleidingen en studie en in de subcategorieën: studie, werk en opleidingen

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar plusport te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor plusport 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen winkel aanbiedingen bekend.