Aviodrome

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Aviodrome. Lees de reviews en bezoek de website https://www.aviodrome.nl/.

Wat vind je van Aviodrome?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Aviodrome

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Aviodrome Review

Ben jij of een / meerdere van je kinderen fan van de luchtvaart en wil je er echt alles over weten, zien, doen en beleven? Dan is een van de opties om Luchtvaartmuseum Aviodrome te bezoeken op Lelystad Airport. Aviodrome is wel een van de bekendere plekken om alles te zien en te beleven omtrent de luchtvaart. Maar in hoeverre is Aviodrome interessant voor jou als luchtvaart enthousiasteling? Wat kan je allemaal zien bij dit Luchtvaartmuseum en wat kan je allemaal doen en beleven? Op deze pagina kan je alle reviews lezen over Luchtvaartmuseum Aviodrome. Ben je er zelf al eens geweest en wil je je ervaring delen? Dan kan je op deze pagina ook een recensie of beoordeling achterlaten.

Aviodrome review

De Boeing 747 Jumbo Jet, een vluchtsimulator buiten, een vluchtsimulator binnen, 4D filmtheater, schatkamers, uitkijkplatform, speeltoestellen, radiokamer en nog veel meer wat je kan doen, zien en beleven. Wat dacht je van alle rondvluchten die je kan boeken via Aviodrome in bijv. een Cessna 172? Bij Aviodrome kan je precies krijgen waar je als luchtvaartfanaat zou verwachten: namelijk de optimale beleving in de luchtvaart en daarmee is Luchtvaartmuseum Aviodrome een van de koplopers op dit gebied.

Luchtvaartmuseum Aviodrome ervaringen, laat jouw recensie achter!

Om een goed beeld te krijgen van wat je allemaal kan zien, doen en beleven bij Luchtvaartmuseum Aviodrome zijn we op zoek naar mensen die al een bezoek hebben gebracht aan dit museum om hier een recensie over te schrijven. Wat vond je van de attracties, evenementen en rondvluchten? Heb je zelf al een rondvlucht gemaakt of heb je genoten van de verschillende vliegtuigen? Wat vond je van de service en heb je wel waar voor je geld gekregen? Jij bent in dit geval de expert en we willen graag een beoordeling of een review van jou op deze pagina ontvangen zodat we weten of Aviodrome de moeite waard is om te bezoeken als luchtvaartfanaat!

Waarom kiezen voor Aviodrome?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-09-2021

Veel gestelde vragen over aviodrome

Is aviodrome betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over aviodrome. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is aviodrome actief?

Dit bedrijf is actief in de sector vakantie.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Aviodrome te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor Aviodrome 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.