Algemene beoordeling

4.0

Service beoordeling

4.0

Kwaliteit beoordeling

4.0

Prijs beoordeling

4.0

Levering beoordeling

4.0

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Wijnvoordeel.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://Wijnvoordeel.nl. De reviews zijn gestorteerd op meest behulpzaam, je kunt stemmen als een review nuttig is, zo helpen we elkaar een betere keus te maken!

(1) Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Laatst bijgewerkt: 24-09-2020

Van wijn word je geen chagrijn! Wijnvoordeel.nl verkoopt verschillende wijnsoorten voor aantrekkelijke prijzen. De shop ziet er mooi uit en werkt prettig. Lees op deze pagina wat wijnvoordeel.nl doet, welke wijnen ze verkopen en uit welke regio's, hoe je contact op kan nemen en wat de reviews, ervaringen, beoordelingen en eventueel klachten met Wijnvoordeel.nl zijn.

Review Wijnvoordeel.nl

Op Reviewdesk.nl verzamelen wij reviews over Wijnvoordeel. Elke bezoeker kan over deze wijnwinkel een review schrijven zodat potentiële klanten een duidelijk beeld krijgen wat ze kunnen verwachten wanneer ze wijn kopen bij hen.

Voordelen van Wijnvoordeel

De grootste voordelen van Wijnvoordeel.nl zijn dat ze een uitgebreid assortiment hebben met ook exclusieve wijnen. De verzending van wijnen is vanaf 35 eur gratis. Mocht de bestelling niet naar wens zijn kun je het kosteloos retour sturen. Heb jij iets besteld bij Wijnvoordeel? Hoe is dat bevallen?
Het is niet mogelijk om wijnen af te halen. Deze shop heeft enkel een magazijn van waar de wijnen worden verstuurd. Heb je met spoed een wijn nodig en kun je niet 24 uur wachten? Dan is wijnvoordeel voor jou niet de juiste winkel.

Wijnvoordeel assortiment

Deze wijn webshop verkoopt verschillende soorten wijnen, zoals rode en witte wijn, rosé, mousserende en port. Verder kun je ook bij hen terecht voor diverse wijnpakketten, cadeaus, dessertwijnen of biologische wijnen.
De wijnen zijn afkomstig uit de regio's Frankrijk, Italië, Spanje, Chili, Duitsland, Amarone, Barole, Bourgogne, Rioja en Bordeaux.
De druivensoorten waar je uit kunt kiezen zijn chardonnay, pinot grigo, Sauvignon Blanc, Merlot, Pinoit Noir, Cabernet Sauvignon, Shiraz, Malbec, Riesling of Verdejo. Op de product pagina is ook duidelijk aangegeven uit welke regio en van welke druivensoort de wijn is. Dat maakt het kopen van wijn makkelijker, leuker en duidelijker.

Proefgarantie van Wijnvoordeel

Twijfel je over een bepaalde soort wijn? Daar heeft Wijnvoordeel een goede oplossing voor. Per bestelde doos kun je de wijn proeven. In een doos zitten normaliter 6 flessen. Mocht de wijn niet smaken dan kun je de overige 5 flessen retourneren. Dit kan tot half jaar na de aankoopdatum. De flessen dienen wel in originele verpakking retour gestuurd worden.

Contact opnemen met Wijnvoordeel

Wijnvoordeel is telefonisch te bereiken via telefoonnummer 031-7702796. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 14.00 uur. Je kunt ze ook mailen op [email protected]
Badweg 48
8401 BL Gorredijk
KvK-nummer: 04080176
BTW-nummer: NL8152.54.295.B01

Kortingscode Wijnvoordeel.nl

Via de kortingscode WIJNCLUB ontvang je 5% korting op wijn naar keuze. Kies via hun site de wijn die je wil kopen en voer bij het afrekenen deze kortingscode in: WIJNCLUB. De korting wordt direct in de kassa verrekend.

Reviews, ervaringen of klachten over Wijnvoordeel?

Ben jij klant van Wijnvoordeel? Leuk dan horen wij graag jouw review over Wijnvoordeel. Heb je weleens een wijn retour gestuurd onder de proefgarantie? Hoe is dat gegaan?
Laat jouw ervaring of review van Wijnvoordeel achter en help andere wijnliefhebbers een goede wijnwinkel te kiezen!

Pierre Baptiste Pinot Noir Cuvée de la Sélection Pays d'Oc

Service: 4, Kwaliteit: 4, Prijs: 4, Levering: 4

Beveelt Wijnvoordeel.nl aan 👍
Heerlijke Pierre Baptiste Pinot Noir Cuvée de la Sélection Pays d'Oc bestel https://www.wijnvoordeel.nl/pierre-baptiste-pinot-noir-cuvee-de-la-selection-pays-d-oc aanrader !

Review geplaatst door Beau - about 1 month geleden

0 bezoeker(s) vond(en) deze review behulpzaam.
Review is behulpzaam ⬆️ | Review is niet behulpzaam ⬇️

Plaats je review over Wijnvoordeel.nl

Zou je Wijnvoordeel.nl aanbevelen

Andere bedrijven uit categorie eten & drinken

Veel gestelde vragen over wijnvoordeel.nl

Is wijnvoordeel.nl betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over wijnvoordeel.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 4.0.

Waar is wijnvoordeel.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector eten & drinken.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Wijnvoordeel.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de eten & drinken categorie.