Thuis Today

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Thuis Today. Lees de reviews en bezoek de website https://www.thuis.today/.

Wat vind je van Thuis Today?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Thuis Today

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Thuis Today Review

Onderdeel van goed eten is vers eten en vers eten is niet altijd even makkelijk te verkrijgen. Thuis Today is een platform wat vers eten direct vanaf de leverancier aan de consument levert. Dit kunnen producenten zijn maar ook de dagelijkse vers veiling van groenten en fruit. Als consument heb je het voordeel dat je vers eten ontvangt voor een scherpe prijs. Maar hoe goed is het eten? Lees op deze pagina alles over het eet aanbod, betaalmogelijkheden, contact mogelijkheden, reviews en ervaringen over Thuis Today. Ontdek of het een goede en betrouwbare eten bestel site is.

Thuis Today review

Zodra je op de site van thuis.today bent kun je je postcode invoeren. Vervolgens wordt het aanbod van eten getoond. Je kunt via de categorie filter, specifieke groenten of fruit selecteren om het aanbod aan te passen. Als je het eten gevonden hebt wat je zocht kun je het in je winkelwagen plaatsen en afrekenen. Het aanbod is groot en variërend en je hebt genoeg keuze om een lekkere maaltijd te kiezen.
Een klein nadeel van thuis.today is dat niet bij elke maaltijd zijn de voedingswaarde weergegeven, dat is soms wel jammer.

Betalen bij Thuis Today

Betalen van de maaltijden zijn afhankelijk van de manier waarop de winkelier de betalingen ingericht heeft. Je kunt dus niet vooraf via iDeal je eten kopen.

Contact met Thuis.Today

Je kunt contact opnemen met de klantenservice per telefoon of email. Telefonisch is men bereikbaar op nummer 06 53202419. Stuur je liever een mail? Deze kun je sturen naar: [email protected]

Bedrijfsgegevens

Thuis Today B.V., Schout Lieshoutstraat 2, 5251-TP Vlijmen.
Heb je een vraag over je bestelling of wil je iets weten over een maaltijd? Neem dan contact op met de klantenservice. Dit kan via email naar [email protected] of telefoon. Wil je liever bellen? Dat kan naar telefoonnummer 06 53202419.

Thuis Today reviews en ervaringen

Heb je al een keer eten besteld bij Thuis Today? Hoe heb je dit ervaren en zou je deze site aanraden aan je vrienden of familie? Is het eten inderdaad ook echt vers en goed? Wat vond je van de prijs van het eten?
Met jouw ervaring help je toekomstige klanten een goede keuze te maken. Samen komen wij er achter en ontdekken wij of Thuis.today een goede en betrouwbare shop is voor online eten bestellen.

Waarom kiezen voor Thuis Today?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over thuis today

Is thuis today betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over thuis today. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is thuis today actief?

Dit bedrijf is actief in de sector eten & drinken.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Thuis Today te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor Thuis Today 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.