SmaakGenot

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van SmaakGenot. Lees de reviews en bezoek de website https://smaakgenot.nl/.

Wat vind je van SmaakGenot?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over SmaakGenot

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

SmaakGenot Review

SmaakGenot is een online warenhuis waar je eten en drinken van hoge kwaliteit kan kopen. Het verschil met een regulier food warenhuis is dat je direct bij de specialist, producten of boer besteld.
Je hebt geen abonnement waar je aan vast zit, in tegenstelling. Je winkelt zoals bij een normale webshop en rekent per bestelling af. Je zit nergens aan vast en ook hoef je niets op te zeggen dus.
Niet alles wat verkrijgbaar is bij SmaakGenot is biologisch. Dat komt omdat de boeren die aangesloten zijn bij SmaakGenot de hoge kosten wat een bio keurmerk met zich mee brengt. Je kunt er gerust op zijn dat de aangelokten partijen goede kwaliteit leveren, SmaakGenot sluit een partner pas aan op haar platform als ze overtuigd zijn van de kwaliteit van een partner. Lees op deze pagina alles wat je wil weten over SmaakGenot, zoals contactmogelijkheden, betaalmogelijkheden, reviews en ervaringen. Samen ontdekken wij of SmaakGenot een goede en betrouwbare webshop voor eten en drinken is.

SmaakGenot review

De belangrijkste redenen om te kiezen voor SmaakGenot zijn: je besteld direct bij de specialist en steunt de lokale ondernemer. Je koopt producten met een verhaal. Het aanbod is exclusief en de producten zijn van prijswinnende kwaliteit.
Het aanbod van SmaakGenot bestaat uit de volgende product groepen: Aardappel, groente & fruit, Vlees, gevogelte & vis, Kruiden & specerijen, Noten, zaden & superfoods, Kaas, Patisserie, Ontbijtverrijkers en tussendoor, Koffie, thee & sappen en Wijn.

Hoe werkt SmaakGenot?

Lees verder als je wil weten hoe SmaakGenot gewerkt en hoe je snel eten en drinken kunt bestellen van uitstekende kwaliteit. SmaakGenot heeft de partners geselecteerd waar jij top producten kunt bestellen. Vervolgens kun jij via de website een keuze maken welke ingrediënten en producten je wil bestellen. Smaakgenot zorgt dat je bestelling geleverd en jij lekker kunt genieten!

Betalen bij SmaakGenot

Je kunt je bestelling bij SmaakGenot veilig en snel betalen via iDeal, creditcard of met Apple pay. Alle betaalmethodes zijn zonder extra kosten.

Contact met SmaakGenot

Heb je een vraag over je bestelling of in het algemeen? Neem dan contact op met de klantenservice van SmaakGenot. Men is op werkdagen bereikbaar tussen 10 en 22 uur via Whatsapp, Messenger of per email ([email protected]).

SmaakGenot reviews, wat is jouw ervaring?

Ben jij al klant van SmaakGenot? Hoe tevreden ben je met de service, kwaliteit van het eten, bezorging en klantenservice? Laat jouw review, ervaring of klacht achter! Door het delen van jouw review over SmaakGenot help je andere klanten om een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of SmaakGenot een goede en betrouwbare webshop voor online eten bestellen is.

Waarom kiezen voor SmaakGenot?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-09-2021

Veel gestelde vragen over smaakgenot

Is smaakgenot betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over smaakgenot. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is smaakgenot actief?

Dit bedrijf is actief in de sector eten & drinken.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar SmaakGenot te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor SmaakGenot 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.