Kwalitaria

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Kwalitaria. Lees de reviews en bezoek de website https://kwalitaria.nl/.

Wat vind je van Kwalitaria?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Kwalitaria

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Kwalitaria Review

Ga je weleens naar de snackbar? Heb je Kwalitaria al eens geprobeerd? Kwalitaria staat er om bekend dat in hun snackbar veel aandacht besteed wordt aan smaak, kwaliteit en duurzaamheid. Met een breed assortiment aan lunchgerechten, maaltijden en snacks kun je bij hun heerlijk eten. Ook kun je er terecht voor een lekker frietje met snack, burgers, salades of kinder menu's. Het assortiment is gericht op het hele gezin. Kwalitaria is onderdeel van Franchise Friendly Concepts en heeft meer dan honderdveertig vestigingen in Nederland. Je kunt je bestelling online plaatsen en je eten laten bezorgen of je kunt een bezoek brengen aan een van de vestigingen. Op hun website zie je welke vestigingen in jouw woonplaats beschikbaar zijn. De producten uit het assortiment van Kwalitaria worden in Nederland gemaakt, zijn alle snacks plofkipvrij en worden de burgers gemaakt met MRIJ-rundvlees.
Kwalitaria staat voor écht lekker eten met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Lees in dit artikel alles over Kwalitaria en ontdek of het een goede snackbar is!

Kwalitaria ervaring

De ervaringen en reviews over het eten van Kwalitaria zijn in het algemeen erg positief. Men is te spreken over het lekkere eten! Wat veel genoemd wordt als een nadeel van Kwalitaria is de wat langere levertijd. Dit is natuurlijk afhankelijk per woonplaats, tijdstip en Kwalitaria. Wanneer je rond etenstijd je bestelling plaatst, hou er dan rekening mee dat je langer op je eten moet wachten dan gebruikelijk.

Afhalen of bezorgen?

Je eten kun je afhalen of laten bezorgen. Bezorgen kan al vanaf 12.50 eur. Als er kortingscodes in omloop zijn kun je geluk hebben want dan kun je bestelling zelfs gratis laten bezorgen. De kortingscodes worden gepubliceerd via hun nieuwsbrief of social media kanalen, hou deze dus goed in de gaten! Mocht Kwalitaria niet beschikbaar zijn in jouw regio dan kun je geen gebruik maken van de bezorg optie. Afhalen bij de meest dichtstbijzijnde Kwalitaria is dan de enige optie.

Betalen bij Kwalitaria

Je kunt je bestelling afrekenen met iDeal. Doe je dit online dan kan er een toeslag van 50 cent gerekend worden.

Contact opnemen met Kwalitaria

Heb je een vraag over de producten van Kwalitaria? Neem dan contact op met de klantenservice. De gegevens van Kwalitaria Hoofdkantoor zijn: Food Franchise Company, Lijnbaan 15, 4132 CB in Vianen. Per mail is Kwalitaria bereikbaar op [email protected].

Kwalitaria ervaringen en reviews

Heb jij al eens wat besteld bij Kwalitaria? Zo ja bij welke was dat (welke plaats?). Wij lezen jouw ervaringen met deze snackbar graag. Door het delen van jouw review help je toekomstige klanten om een goede snackbar uit te kiezen. Samen komen wij achter of Kwalitaria een goede snackbar is!

Waarom kiezen voor Kwalitaria?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-09-2021

Veel gestelde vragen over kwalitaria

Is kwalitaria betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over kwalitaria. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is kwalitaria actief?

Dit bedrijf is actief in de sector eten & drinken.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Kwalitaria te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor Kwalitaria 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.