De pindakaaswinkel

Scoort een 5.0 van de 5 sterren, uit 1 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van de pindakaaswinkel. Lees de reviews en bezoek de website https://depindakaaswinkel.nl/.

Wat vind je van de pindakaaswinkel?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over de pindakaaswinkel

Patrick C

Pindakaas

het is de beste pindakaas die ik ooit gegeten heb. Heerlijk!

4 maanden geleden gepost

Expert review

de pindakaaswinkel Review

Wist je dat pindakaas oorspronkelijk uit Montreal Canada komt. In 1884 is het ontwikkeld door Marcellus Edson toen er een overschot in productie van pinda's was. Wij zijn zelf hele grote fans van pindakaas en kunnen er geen genoeg van krijgen. We zijn daarom ook blij om te zien dat de website DePindakaaswinkel pindakaas verkoopt. Lees in dit artikel alles over de pindakaas, betaalmogelijkheden, contact mogelijkheden, onze review, maar ook ervaringen van andere over DePindakaaswinkel.

Waarom pindakaas bestellen bij hun?

  • Je bent gek op pindakaas (natuurlijk)
  • Je wil pindakaas proeven zoals die hoort te smaken
  • Met de smaakgarantie loop je geen risico - mocht je het niet lekker vinden, ontvang je geld terug
  • Je bestelling wordt snel geleverd (bestel je voor 14.00 uur, is de volgende dag in huis)
  • Wil je je bestelling ophalen? Dat kan! Men heeft 8 fysieke winkels in Nederland en België 

Wat is de Pindakaaswinkel?

De Pindakaaswinkel is de plek waar pindakaas op een voetstuk geplaatst wordt. Men verkoopt pindakaas zonder toegevoegde suiker, palmolie en de pindakaas is zoutarm. Het smaakt anders dan de pindakaas die je bij de supermarkt koopt. Dat komt omdat de supermarkt pindakaas veel toegevoegde ingrediënten bevat. 

De homepage van de Pindakaaswinkel

Pindakaas zonder toegevoegde suikers

De pindakaas die je kunt kopen bij DePindakaaswinkel is niet dezelfde pindakaas die je bij de supermarkt kunt verkrijgen. Men gebruikt geen verdikkingsmiddelen of andere toevoegingen en hierdoor is de pindakaas iets minder stevig. Voor gebruik kun je dan ook beter goed roeren. Ook gebruikt men alleen pinda's en kokosolie voor de pindakaas en verder geen stabilisatoren waardoor na zo een vier weken en bij hoge temperaturen een laagje olie kan ontstaan. Dit los je op door de pindakaas in de koelkast te bewaren.

Review De Pindakaaswinkel

Je kunt eenvoudig je potje of potjes pindakaas bestellen via de shop. Je betaald 3,95 eur verzendkosten voor je bestelling binnen Nederland. Bestel je voor meer dan 35 euro dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Niet geheel onbelangrijk om te weten is dat de pinda's uit de pindakaas uit Argentinië komen, waar ze op een eerlijke manier geboerd worden. De pindakaas is niet voorzien van extra toegevoegde suikers, geen palmolie en is zoutarm. De website ziet er goed en leuk uit. Op een speelse manier wordt je meegenomen in hun pindakaas wereld en wil je bijna alle mogelijke potjes pindakaas bestellen.

Aanbod van De Pindakaaswinkel.nl

Het aanbod van pindakaas is gevarieerd en je kunt kiezen uit verschillende smaken. Zo heeft men de volgende pindakaas momenteel te koop staan: Belgische Karamel Chocolade, 36 stuks pindakaas, 6 populaire smaken mix, Pindasaus, Favoriet onder kinderen, De gerecht maker, Simpelweg lekker, Onze bestseller, 6 populairste smaken, Pindabaas pakket 10 grote potten, Pittig potje en Natuurlijk gezoet. Bekijk de webshop om het volledige en actuele aanbod te zien.

Een kleine selectie van de verschillende soorten pindakaas die men verkoopt (de namen van de producten zijn ook echt leuk)

De Pindakaaswinkel betaalmogelijkheden

Je kunt de pindakaas bestellen en afrekenen met de gangbare betaalmethodes zoals iDeal.

DePindakaaswinkel.nl contact

Het kantoor van DePindakaaswinkel is gevestigd aan: Czaar Peterstraat 169, 1018PJ Amsterdam. Op vrijdag en zaterdag tussen 12 en 17.00 uur ben je welkom om langs te komen. Heb je vragen over de pindakaas of iets anders? Stuur dan een email naar: [email protected].

Review De Pindakaaswinkel, wat zijn jouw ervaringen?

Wij als echte pindakaas fanaten zijn heel blij met webshops als DePindakaaswinkel en zullen hier vaak genoeg bestellen.


Over smaak valt niet te twisten

Hoe zit het met jou? Heb jij al eens iets besteld bij DePindakaaswinkel? Wat is jouw review over DePindakaaswinkel? Wij zijn reuze benieuwd naar jouw ervaringen en hoe jij de pindakaas vind smaken. Blijf je bestellen bij DePindakaaswinkel of ga je het gewoon bij de reguliere supermarkt kopen?

Waarom kiezen voor de pindakaaswinkel?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over de pindakaaswinkel

Is de pindakaaswinkel betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over de pindakaaswinkel. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 5.0.

Waar is de pindakaaswinkel actief?

Dit bedrijf is actief in de sector eten & drinken en in de subcategorieën: eten bestellen

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar de pindakaaswinkel te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor de pindakaaswinkel 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.