Minder.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van minder.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.minder.nl/.

Wat vind je van minder.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over minder.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

minder.nl Review

Wanneer het weer tijd is om na te denken over je energie leverancier zijn er talloze websites waar je terecht kan voor het vergelijken van je energie. Maar hoe zit dat dan wanneer je een ondernemer bent of een bedrijf hebt? Als ZZP/MKB of als groot bedrijf kan je dan terecht bij Minder.nl. Via Minder.nl kan je zakelijk energie vergelijken, zowel voor je elektriciteit als gas. Maar hoe betrouwbaar is Minder.nl en hoeveel kan je nu werkelijk besparen via de website? Hoe eenvoudig is het om jouw energie gebruik te vergelijken? Heb je zelf al ervaring met Minder.nl, laat dan op deze pagina een review achter. Ben je op zoek naar ervaringen en beoordelingen? Ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Hoe werkt Minder.nl

Minder.nl werkt eigenlijk vrij eenvoudig met het vergelijke van zakelijke energie:

  • Je hebt twee keuzes: ZZP/MKB of Grootzakelijk energie vergelijken
  • Vul je postcode, huisnummer, toevoeging, huidige leverancier, jaarverbruik in kWh/jaar voor elektriciteit en voor gas in m3/jaar
  • Vul nog aanvullende info in zoals dubbele meter of ik heb zonnepanelen
  • En start met vergelijken!

Zo kan je bij Minder.nl vrij eenvoudig tot 650 euro per jaar besparen tot het invullen van wat informatie. Zonder moeite worden alle leveranciers vergeleken en wordt de beste voor jou gekozen.

Review Minder.nl zakelijke energie vergelijken (100% onafhankelijk vergelijk)

Je wil als ondernemer eigenlijk zo min mogelijk nadenken over je energie en dat is precies waar Minder.nl voor zorgt. Door wat simpele informatie in te vullen kan je al meteen een overzicht krijgen van de aanbiedingen voor de elektriciteit en gas en dat is precies wat u zoekt. U ziet precies hoeveel geld u nu kan besparen en dat kan enorm veel geld schelen, vooral wanneer je veel energie gebruikt. Minder.nl is betrouwbaar en ontneemt werkelijk waar alles voor je, van het vergelijken van contracten tot aan het regelen van het overstappen naar de nieuwe energie leverancier. Zo weet je zeker dat je nooit zonder stroom of gas komt te zitten.

Voordelen van Minder.nl

Maar wat zijn de voordelen van Minder.nl als je toch op zoek bent naar een nieuwe energie leverancier of in ieder geval manieren om te besparen op jouw energie?

  • Minder.nl vergelijkt alle leveranciers
  • Via Minder scherpste energietarieven
  • De gehele overstap wordt voor u geregeld
  • Dankzij Minder.nl kom je nooit zonder stroom te zitten
  • Je krijgt van Minder.nl een bericht als je contract afloopt
  • Je kan altijd contact opnemen met Minder voor hulp

Contact met Minder.nl

Minder.nl is in tegenstelling tot veel andere websites echt werkelijk op elk moment bereikbaar van de dag. Als je vragen of opmerkingen hebt of gewoon wat meer informatie wil ontvangen dan kan je altijd telefonisch contact opnemen, via de live chat een sessie beginnen of een email sturen.

Telefoonnummer: 020 - 29 00 900
Email: [email protected]

Adres:
Prinsengracht 697 – 2
1017 JV Amsterdam

Minder.nl reviews, wat zijn jouw ervaringen?

Denk jij er als ondernemer of als bedrijf over na om van energie te veranderen en heb jij al wel eens gebruik gemaakt van Minder.nl? Is dat zo soepel gegaan als men aangeeft? Met jouw review kunnen we toekomstige overstappers informeren over de service en betrouwbaarheid van het energie vergelijken van Minder.nl. Laat dan ook via deze pagina weten wat jouw ervaring is met het kiezen van een nieuwe energie leverancier via de vergelijkingssite Minder.nl. Ben je juist van plan om ervaringen te lezen over Minder.nl? Ook daarvoor kan je op deze pagina goed terecht!

Waarom kiezen voor minder.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over minder.nl

Is minder.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over minder.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is minder.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector energie en in de subcategorieën:

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar minder.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor minder.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.