Budget energie

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van budget energie. Lees de reviews en bezoek de website https://www.budgetthuis.nl/energie/.

Wat vind je van budget energie?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over budget energie

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

budget energie Review

Elk jaar stappen honderdduizenden Nederlands over van stroom en gasleverancier en dat is ook niet gek: want er valt enorm veel geld te besparen wanneer je een overstap maakt. Ook dit jaar kan je weer gebruik maken van deze keus en veel geld besparen en dit keer met de leverancier die bekend staat om de goedkope groene stroom en gas, namelijk: Budget Energie. Maar hoe betrouwbaar is BudgetEnergie precies en hoe goedkoop zijn ze nu echt? Is Budget Energie veel goedkoper dan de rest van de concurrenten en wat is de ervaring met het overstappen naar deze leverancier?

Hoe werkt overstappen via Budget Energie

Het is eigenlijk heel eenvoudig om een overstap te maken naar Budget Energie:

  • Controleer wanneer het huidge contract afloopt
  • Meld je aan bij BudgetEnergie
  • Budget Energie regelt de rest

Budget Energie zal het contract bij de huidige leverancier opzeggen en zorgt ervoor dat alles aansluit op je oude contract. Je zal dus niet zonder stroom of gas komen te zitten.

Budget Energie goedkope groene stroom en gas

Budget Energie is naast een goedkope groene stroom en gas leverancier ook nog eens een internet, TV en bellen leverancier via het KPN netwerk. Nu kan je dan ook kiezen voor alles onder een dak en dat onder het Budget Thuis merk. Ruim een miljoen mensen krijgen momenteel groene stroom en gas van Budget Energie en dat is veelzeggend: mensen kiezen voor een goedkope, maar betrouwbare leverancier waardoor je het nodige kan besparen.

Voordelen van Budget Energie

Budget Energie levert 100% groene stroom en gas, met drie overzichtelijke pakketten. 100% groene stroom, 14 dagen bedenktijd en een goede en persoonlijke service zoals je die mag verwachten. De overstap wordt ook volledig geregeld door BudgetEnergie zodat je niet met al dat administratieve gedoe zal zitten. Maar het grootste voordeel (en dat is waarom u ook voor Budget Energie in de meeste gevallen zal kiezen) is toch wel de blijvende lage prijzen. Ook als je dus al langer klant bent!

Contact met Budget Energie

Als je graag wat meer informatie wil ontvangen of als je gewoon op zoek bent naar de contactgegevens van Budget Energie dan kan dat op de volgende manieren:

Telefoonnummer Particulier: 020 - 205 55 55 (werkdagen van 08.30-18.00 uur bereikbaar)
Telefoonnummer Zakelijk: 020 - 205 55 50 (werkdagen van 08.30-18.00 uur bereikbaar)
Live Chat: Klik hier voor de live chat op (Service & Contact)

Budget Energie reviews, wat zijn jouw ervaringen?

Ben jij overgestapt naar goedkope groene stroom of gas via Budget Energie? Is dat zo soepel gegaan als men aangeeft? Met jouw review kunnen we toekomstige overstappers informeren over de service en betrouwbaarheid van BudgetEnergie. Laat dan ook via deze pagina weten wat jouw ervaring is van het overstappen en met het contact opnemen met de klantenservice van Budget Energie. Heb jij al jaren Budget Energie? Laat ons dan ook wat weten over de kosten die je momenteel bespaart!

Waarom kiezen voor budget energie?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over budget energie

Is budget energie betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over budget energie. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is budget energie actief?

Dit bedrijf is actief in de sector energie en in de subcategorieën:

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar budget energie te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor budget energie 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actiecodes bekend.