Victoria Milan

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Victoria Milan. Lees de reviews en bezoek de website https://www.victoriamilan.com/nl/.

Wat vind je van Victoria Milan?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Victoria Milan

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Victoria Milan Review

Wat Second Love is in Nederland is Victoria Milan voor Europa. Een internationale datingsite met miljoenen gebruikers die zich richt op getrouwde mannen en vrouwen. Deze datingsite belooft je een veilige, anonieme en vertrouwelijke omgeving waar je een informele one-night-stand, langdurige affaire of een onschuldige web flirt kunt vinden.

Review Victoria Milan

Het kan voor vele gebonden mannen of vrouwen een opwindende gedachte zijn. Zeker wanneer je al langere tijd bij elkaar bent en de omgang met je partner begint meer te voelen als vrienden dan als een romantisch stel. Tel daar de dagelijkse taken, werk, kinderen bij en je leven kan als een sleur voelen. Via Victoria Milan vind je mannen en vrouwen die in wellicht in een soort gelijke sleur zitten en die er voor in zijn om die te verbreken door een uitstapje te maken. Via Victoria Milan vind je gelijkgestemden die ook op zoek zijn naar een geheime affaire. In veel gevallen wordt daten via Victoria Milan gebruikt als een alternatief voor een echtscheiding.

Victoria Milan privacy

Wanneer je je inschrijft voor een datingsite bestaat de kans dat je gepakt wordt of dat je foto's mogelijk worden herkend door bekenden. Na het uploaden van je foto's op Victoria Milan kun je de foto's bewerken door een zwart balkje, sexy masker of een vervaging aan je foto's toe te voegen. Je gebruikersnaam isn iet te herleiden naar jou, doordat je een gebruikersnaam moet kiezen waar geen delen van je echte naam in voorkomen. Daardoor is je identiteit niet terug te koppelen naar jou. Social media verbindingen/ Social logins zijn er niet, in tegenstelling tot andere apps waarbij je kan inloggen met een Facebook profiel op een site. Met de paniekknop wordt je door gelinkt naar een onschuldige website. Mocht je op Victoria Milan zitten te chatten met iemand en iemand loopt achter je langs om een blik te werpen naar je scherm, kun je met 1 knop van site veranderen. Je wordt vanzelf na een bepaalde tijd van inactiviteit uitgelogd. Victoria Milan wordt niet met naam genoemd als de begunstigde op je creditcard of bankafschrift.

Profielen op Victoria Milan

Alle profielen op Victoria Milan zijn geverifieerd en men doet een keuring bij de poort. Nep profielen worden niet toegelaten en je kunt als gebruiker nep profielen rapporteren.

Voordelen Victoria Milan

  • Meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd 
  • Compleet anoniem daten 
  • Goede site voor iemand die een affaire zoekt
  • Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Een abonnement op Victoria Milan kun je betalen met allerlei creditcards en ideal. Wil je anoniem betalen voor Victoria Milan? Dan kun je een Paysafecard gebruiken. Je voert de 16 cijferige pin in om de betaling te voldoen.

Contact mogelijkheden

Victoria Milan is per email te bereiken op het volgende adres: [email protected] of op [email protected]
Bedrijfsnaam: Digisec Media Limited Ondernemingsnummer: C56612 33 34 , Regent House, Bissazza Street Sliema Malta SLM 1640

Victoria Milan review, wat is jouw ervaring?

Heb jij je ingeschreven op dating site Victoria Milan? Dan zijn wij benieuwd naar je reviews, ervaring, compliment of klacht! Heb je succesvol een date of affaire gehad? Wij lezen graag jou review, samen komen we achter de betrouwbaarheid van Victoria Milan als dating site voor gebonden mannen en vrouwen.

Waarom kiezen voor Victoria Milan?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-09-2021

Veel gestelde vragen over victoria milan

Is victoria milan betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over victoria milan. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is victoria milan actief?

Dit bedrijf is actief in de sector datingsites .

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Victoria Milan te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor Victoria Milan 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actiecodes bekend.