Seniorengeluk.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van seniorengeluk.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://Seniorengeluk.nl.

Wat vind je van seniorengeluk.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over seniorengeluk.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

seniorengeluk.nl Review

Alleenstaande ouderen beginnen een steeds grotere groep te worden in Nederland en daar springt seniorengeluk.nl slim op in. SeniorenGeluk is een datingsite gericht op ouderen/ senioren die het liefdesgeluk nog een keer willen vinden. Op deze pagina lees je alles over SeniorenGeluk zoals, de voordelen, contact mogelijkheden, betaalmogelijkheden, reviews en ervaringen met SeniorenGeluk.

SeniorenGeluk review

Wellicht dat je dacht het nooit te gaan doen en dat een datingsite niets voor jou is en daar zit je dan, te twijfelen of je je moet inschrijven op SeniorenGeluk. SeniorenGeluk is een van de bekendere datingsites die zich richt op senioren. De profielen worden gescreend op neppe/ fictieve profielen waardoor het online daten een stuk veiliger gemaakt wordt en jij alleen contact hebt met echte mensen/ profielen.
Het gebruik van de site is eenvoudig. Nadat je je ingeschreven hebt, begin je met een gratis account. Je kunt je profiel aankleden met foto's en teksten en andere profielen bekijken. Om andere gebruikers onder andere berichtjes te kunnen sturen moet je een betaald abonnement nemen. Als VIP lid heb je de volgende voordelen ten opzichte van een gratis profiel: persoonlijke berichten sturen, extra fotos bekijken, uitgebreid zoeken, zoeken op trefwoord, berichten lezen, laatste bezoekers bekijken
Second Love maakt vreemdgaan erg eenvoudig. Je maakt een profiel aan en upload foto's en teksten. Je kunt vervolgens online andere gebruikers berichten versturen. Je kunt ook gebruik maken van de chat voor snel en direct contact.
Je kunt gratis lid zijn of een premium lidmaatschap afnemen waarmee je toegang krijgt tot extra functionaliteiten, die je niet hebt met het gratis account. Je kunt als premium lid bijvoorbeeld initiatief nemen door een berichtje te sturen en kn je reacties van andere leden lezen en beantwoorden.

Voordelen van SeniorenGeluk

  • Leden zijn gelijkgestemden
  • Alleen echte profielen
  • Veilig betalen
  • Duidelijke website
  • Veel succesverhalen


Contact met SeniorenGeluk.nl

Er is helaas geen telefoonnummer bekend waarmee je contact kan opnemen. Ook is er geen publiekelijk email adres. Contact gaat via het ticket formulier op hun site.


SeniorenGeluk.nl is een site van:

Amazing Bits B.V. Kerkenbos 1057c 6546 BB Nijmegen Nederland
KvK-nummer: 09170750 BTW-identificatienummer: NL817939398B01


SeniorenGeluk aanbiedingen

Momenteel is er geen aanbieding bekend voor de datingsite SeniorenGeluk


SeniorenGeluk.nl betaalmogelijkheden

Je kunt je lidmaatschap voor SeniorenGeluk betalen met Creditcard, iDeal of Bancontact. Je kunt je abonnement ten alle tijden intrekken via je account, dat doe je door te gaan naar "account" en onder de knop "abonnement stoppen". Uitschrijven en je profiel verwijderen gaat ook via je account, ook daar moet je voor inloggen.


SeniorenGeluk reviews, wat zijn jouw ervaringen?

Heb jij jouw nieuwe liefdesgeluk gevonden via SeniorenGeluk? Wat leuk! Of is het juist tegengevallen en ben je een betaald lid zonder enig resultaat? In beide gevallen zijn wij benieuwd naar jouw review over deze datingsite! Dankzij jouw review krijgen potentiële klanten een duidelijk beeld over de betrouwbaarheid van deze datingsite.
Reviewdesk.nl verzamelt reviews en ervaringen van gebruikers van datingsite SeniorenGeluk. Dankzij deze echte reviews kunnen potentiële klanten een goede afweging maken of ze klant moeten worden bij SeniorenGeluk.

Waarom kiezen voor seniorengeluk.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Veel gestelde vragen over seniorengeluk.nl

Is seniorengeluk.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over seniorengeluk.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is seniorengeluk.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector datingsites en in de subcategorieën:

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar seniorengeluk.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor seniorengeluk.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.