Passie voor twee

Scoort een 1.0 van de 5 sterren, uit 1 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van passie voor twee. Lees de reviews en bezoek de website https://www.passievoortwee.nl/.

Wat vind je van passie voor twee?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over passie voor twee

Hans

Passie voor twee

Wat een slechte site. Ze beloven van alles maar doen er geen moeite voor om aan die beloftes te voldoen. Je bent er vele euro's aan kwijt en een hoop stress, want er wordt niet gereageerd. Dagen gaan voorbij zonder ook maar één reactie. En dagen worden maanden en je denkt laat ik nog maar een maand eraan plakken. NIET DOEN. Het is een vreselijke site die nooit aan jouw behoeftes voldoet en je aan het lijntje houdt.

6 maanden geleden gepost

Expert review

passie voor twee Review

Online dating site PassieVoorTwee is gericht op dating voor singles en stellen. Via de website kun je een gratis account aanmaken en al mee doen. Het gratis account is iets gelimiteerd ten opzichte van een betaald account. Wil je PassievoorTwee proberen? Lees eerst de reviews en ervaringen op deze pagina en ontdek of het een betrouwbare datingsite voor stellen en singles is.

Dating tips voor het beste resultaat

Inschrijven voor een datingsite is natuurlijk niet zo moeilijk, je vult wat velden in en je hebt een account. Maar hoe zorg je ervoor dat je het beste resultaat haalt en zoveel mogelijk dates? Zorg dat je profiel volledig ingevuld is en is voorzien van een paar foto's. Profielen met foto's zijn interessanter en ontvangen meer reacties. Wees je zelf en doe je zelf niet voor als iemand anders, daar prikt men ook digitaal doorheen. Houd je profiel actueel en controleer deze op spelfouten. Je kunt bijvoorbeeld vertellen wat je de afgelopen tijd gedaan hebt en meegemaakt hebt. Toon op een respectvolle wijze interesse in andere leden door bijvoorbeeld het achterlaten van een berichtje. Iemand leuk gevonden? Mooi! Spreek de eerste keer af in een openbare ruimte. Voor je daadwerkelijk afspreekt is het goed om via whatsapp/ telefoon contact te hebben met je date. Let op: in dat geval wordt je telefoonnummer wel bekend bij de ander.

Dating profielen bij Passie voor Twee

De datingprofielen van zijn allemaal beoordeeld. De kans dat je een fake profiel tegenkomt zal op PassievoorTwee klein zijn.

Betalen bij Passie voor Twee

Je kunt je lidmaatschap bij PassievoorTwee betalen met een van de volgende betaalwijzen: iDeal, Paypal of creditcard. Op het afschrift wordt de naam van Passie voor Twee niet genoemd, dus je hoeft je geen zorgen te maken, op basis van de bank betaling kan niemand achterhalen aan wie je betaald hebt.

Contact met Passievoortwee.nl

Heb je een vraag en ben je op zoek naar de klantenservice van PassievoorTwee? Je kunt contact opnemen met hen via telefoonnummer 010 7142266, de klantenservice is op maandag, woensdag en vrijdag bereikbaar tussen 12 en 17 uur. Stuur je liever een mail? Dat is mogelijk. Het email adres is [email protected]

Passievoortwee.nl reviews en ervaringen

Ben je al lid van deze datingsite? Heb je al serieuze dates en matches gehad? Zou je deze website aanraden aan andere mensen die een serieuze datingsite zoeken?
Jouw ervaring of review over PassievoorTwee is voor ons en voor nieuwe daters enorm belangrijk en waardevol. Door het delen van jouw review help je nieuwe klanten een goede keuze maken. Samen ontdekken wij of PassievoorTwee een betrouwbare en goede online dating sites voor singles en stellen is.

Waarom kiezen voor passie voor twee?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over passie voor twee

Is passie voor twee betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over passie voor twee. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 1.0.

Waar is passie voor twee actief?

Dit bedrijf is actief in de sector datingsites en in de subcategorieën:

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar passie voor twee te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor passie voor twee 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen winkel aanbiedingen bekend.