Elitedating

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van elitedating . Lees de reviews en bezoek de website https://www.elitedating.nl/.

Wat vind je van elitedating ?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over elitedating

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

elitedating Review

EliteDating is een datingsite waar maandelijks meer dan 2500 singels een liefde vinden. De samenstelling van de leden van EliteDating is als volgt. 90% van de leden is 30 jaar of ouder en meer dan 70% van haar leden heeft een universitaire opleiding afgerond. Al deze singles zijn op zoek naar een serieuze relatie.
Deze site is bedoeld voor serieuze singles en om het aantal nep profielen te verminderen worden alle nieuwe inschrijvingen gecontroleerd op echtheid. Dit geldt ook voor inactieve profielen. Deze worden automatisch weggefilterd zodat je alleen de serieuze, op zoek zijnde singels tegen komt.

Wie kan mijn fotos bekijken?

Je foto's kunnen alleen worden gezien door andere betalende leden. Net zoals jij dus alleen foto's kunt zien van andere leden indien je een betalend lid bent.

Wetenschappelijke matchmaking

Bij EliteDating hoef je niet eindeloos lang profielen door te zoeken. In tegenstelling. Hun wetenschappelijke matchmaking algoritme stelt dagelijks drie tot zeven singles aan je voor. Zo hoef jij niet uren te zoeken naar profielen en kun je je focussen op de voorgestelde profielen en om deze beter te leren kennen.

Wees persoonlijk, maar deel niet te veel

Een interessant profiel zorgt voor een hogere slagingspercentage. Des te persoonlijker je profiel is, des te groter de kans dat je bij een andere single interesse wekt. Maar let op! Teveel delen is ook niet leuk, er moet voor de ander nog iets te raden blijven.

EliteDating review

EliteDating richt zich niet op een specifieke doelgroep en is er voor alle soorten singles. Christelijke singles worden gematched op basis van persoonlijke voorkeuren zoals geloofsovertuiging. 50+ singles worden gematched met andere 50 plussers die ook op zoek zijn naar de liefde. Homoseksuele singles worden gematched met andere homoseksuele mannen of vrouwen. Alleenstaande ouders kunnen ook terecht bij EliteDating. 75% van de leden van EliteDating staan open voor een partner die al een kind heeft.

EliteDating gratis proberen

Je kunt EliteDating gratis proberen. Ze bieden twee soorten lidmaatschappen aan, gratis en premium. Om alle functionaliteiten van EliteDating te kunnen gebruiken is een betaald lidmaatschap nodig. Gratis lidmaatschappen zijn begrensd en heb je bijvoorbeeld niet de mogelijkheid om ongelimiteerd te kunnen chatten. De kosten om gebruik te maken van EliteDating zijn als volgt: 3 maanden lidmaatschap kost 59,90 euro per maand, 6 maanden lidmaatschap kost 44,90 euro per maand, 12 maanden lidmaatschap kost 34,90 euro per maand.

Contact met EliteDating

Wil je contact opnemen met EliteDating? Stuur dan een mailtje naar de klantenservice. Het email adres is [email protected]. Telefonisch is men niet bereikbaar. Goed om te weten dat het hoofdkantoor van Elite Dating gevestigd is in Duitsland. De bedrijfsgegevens zijn: Spark Networks Services GmbH, Kohlfurter Strasse 41/43, 10999 Berlin in Duitsland.

EliteDating review, wat is jouw ervaring?

Ben jij lid van Elite Dating? Heb je al een aantal dates gehad via Elite Dating? Ben je een tevreden lid of juist niet? Laat ons jouw review, ervaring of klacht over EliteDating weten. Zo help je andere singles. Samen ontdekken wij of EliteDating een goede en betrouwbare dating site is!

Waarom kiezen voor elitedating ?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over elitedating

Is elitedating betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over elitedating . Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is elitedating actief?

Dit bedrijf is actief in de sector datingsites en in de subcategorieën:

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar elitedating te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor elitedating 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.