Bedrijfs logo van victoria milan

Victoria milan

1.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Victoria milan
Wat Second Love is in Nederland is Victoria Milan voor Europa. Een internationale datingsite met miljoenen gebruikers die zich richt op getrouwde mannen en vrouwen. Deze datingsite belooft je een veilige, anonieme en vertrouwelijke omgeving waar je een informele one-night-stand, langdurige affaire of een onschuldige web flirt kunt vinden.

Review Victoria Milan

Het kan voor vele gebonden mannen of vrouwen een opwindende gedachte zijn. Zeker wanneer je al langere tijd bij elkaar bent en de omgang met je partner begint meer te voelen als vrienden dan als een romantisch stel. Tel daar de dagelijkse taken, werk, kinderen bij en je leven kan als een sleur voelen. Via Victoria Milan vind je mannen en vrouwen die in wellicht in een soort gelijke sleur zitten en die er voor in zijn om die te verbreken door een uitstapje te maken. Via Victoria Milan vind je gelijkgestemden die ook op zoek zijn naar een geheime affaire. In veel gevallen wordt daten via Victoria Milan gebruikt als een alternatief voor een echtscheiding.

Victoria Milan privacy

Wanneer je je inschrijft voor een datingsite bestaat de kans dat je gepakt wordt of dat je foto's mogelijk worden herkend door bekenden. Na het uploaden van je foto's op Victoria Milan kun je de foto's bewerken door een zwart balkje, sexy masker of een vervaging aan je foto's toe te voegen. Je gebruikersnaam isn iet te herleiden naar jou, doordat je een gebruikersnaam moet kiezen waar geen delen van je echte naam in voorkomen. Daardoor is je identiteit niet terug te koppelen naar jou. Social media verbindingen/ Social logins zijn er niet, in tegenstelling tot andere apps waarbij je kan inloggen met een Facebook profiel op een site. Met de paniekknop wordt je door gelinkt naar een onschuldige website. Mocht je op Victoria Milan zitten te chatten met iemand en iemand loopt achter je langs om een blik te werpen naar je scherm, kun je met 1 knop van site veranderen. Je wordt vanzelf na een bepaalde tijd van inactiviteit uitgelogd. Victoria Milan wordt niet met naam genoemd als de begunstigde op je creditcard of bankafschrift.

Profielen op Victoria Milan

Alle profielen op Victoria Milan zijn geverifieerd en men doet een keuring bij de poort. Nep profielen worden niet toegelaten en je kunt als gebruiker nep profielen rapporteren.

Voordelen Victoria Milan

  • Meer dan 5 miljoen gebruikers wereldwijd¬†
  • Compleet anoniem daten¬†
  • Goede site voor iemand die een affaire zoekt
  • Veilig betalen

Betaalmogelijkheden

Een abonnement op Victoria Milan kun je betalen met allerlei creditcards en ideal. Wil je anoniem betalen voor Victoria Milan? Dan kun je een Paysafecard gebruiken. Je voert de 16 cijferige pin in om de betaling te voldoen.

Contact mogelijkheden

Victoria Milan is per email te bereiken op het volgende adres: [email protected] of op [email protected]
Bedrijfsnaam: Digisec Media Limited Ondernemingsnummer: C56612 33 34 , Regent House, Bissazza Street Sliema Malta SLM 1640

Victoria Milan review, wat is jouw ervaring?

Heb jij je ingeschreven op dating site Victoria Milan? Dan zijn wij benieuwd naar je reviews, ervaring, compliment of klacht! Heb je succesvol een date of affaire gehad? Wij lezen graag jou review, samen komen we achter de betrouwbaarheid van Victoria Milan als dating site voor gebonden mannen en vrouwen.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Tzizzie -

Nou

Review

Opzeggen is haast niet te doen. Er staat een onoverzichtelijke handleiding, maar die slaat nergens op. Verder lijken de profielen harstikke nep te zijn.