Bedrijfs logo van vcadirect

Vcadirect

Omschrijving bedrijf

Over Vcadirect
Je VCA halen doe je niet zomaar, want je zal je toch echt goed moeten voorbereiden om je VCA certificaat te kunnen behalen. Tegenwoordig kan je talloze digitale mogelijkheden bekijken om je te helpen bij je VCA examen, maar ook om je daadwerkelijk in te schrijven voor het examen zelf. Zo is VCADirect (PlusPort) een van de platformen waar je terecht kan om dit te doen. Maar hoe betrouwbaar is VCA Direct? Hoe is de e-learning en klassikale begeleiding om je VCA te halen bij VCADirect? Dat lees je allemaal op deze pagina. Heb je zelf ervaring met VCADirect? Laat dan op deze pagina een review achter.

VCADirect review

VCADirect (onderdeel van PlusPort) is een van de meest betrouwbare VCA cursus en VCA examen aanbieders van het land en dat maakt het voor jou eenvoudig om alles voor je VCA certificaat via dit bedrijf te regelen. Zo kan je als individu dit regelen, maar ook voor bedrijven is het een en ander mogelijk bij VCADirect.nl. Een compleet pakket voor 1 persoon of voor talloze personen, wat je ook nodig hebt: je kan het allemaal op maat laten regelen door VCADirect. Tot nu toe is VCA Direct betrouwbaar gebleken en kan je goed terecht voor cursussen en lessen, maar mocht dat in de toekomst veranderen dan kan je dat op deze pagina lezen.

VCA Direct aanbod

Het cursusaanbod van VCADirect.nl (onderdeel van PlusPort) is heel breed. Je kan nu namelijk de volgende cursussen volgen, zowel klassikaal als digitaal: VB-VCA, VOL-VCA, VIL-VCU, VCA Incompany, B-VCA Klassikaal, VOL-VCA Klassikaal, VCA lesboek en examen, Overige talen, GPI. Daarnaast kan je examen doen bij VCADirect, namelijk het volgend aanbod is beschikbaar: VCA examen open inschrijving, VCA Individueel examen, VCA Proefexamen, VCA Voorleesexamen, VCA uitslag.

Vanaf 84 euro kan je al aan de slag bij VCAdirect.nl, afhankelijk van de cursus of het examen dat je nodig zal hebben. Je kan in talloze locaties aan de slag, denk daarbij aan: Eindhoven, Breda, Veghel, Den Bosch, Werkendam, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Schiedam, Amsterdam, Hoofddorp, Alkmaar, Zaandam, Groningen, Leeuwarden en nog talloze andere locaties verspreid over het hele land.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews