Bedrijfs logo van unitedconsumers

Unitedconsumers

Omschrijving bedrijf

Over Unitedconsumers
Eenvoudig besparen op je vaste lasten lasten door de aanbieders van je vaste lasten te vergelijken! Je kunt al snel tussen de 100 en 150 euro per jaar besparen. Dit geldt voor energie, autoverzekering, zorgverzekering, mobiel of tanken. UnitedConsumers is opgericht in 2000 met als doel het verlichten van vaste lasten. Dankzij de vele deelnemers van UnitedConsumers kunnen ze een betere prijs afdwingen waar jij als lid van profiteert.
Kortom, wil jij besparen zonder al te veel moeite te hoeven te doen? Word dan lid van UnitedConsumers! Op deze pagina lees je alles over UnitedConsumers, zoals hoe het werkt, de voordelen van UnitedConsumers, contact mogelijkheden en reviews en ervaringen.

Hoe werkt UnitedConsumers?

Je ontvangt het geld in de vorm van een spaartegoed en kun je uitkeren wanneer je wil. Ze hebben meer dan 500.000 deelnemers!
Zodra je aangemeld bent voor een account zie je per product het bespaarde bedrag en wanneer de korting is bijgeschreven op je tegoed, dit tegoed is van jou en kun je ontvangen wanneer je wil.

Voordelen van UnitedConsumers

Iedereen is welkom, het platform is voor en door consumenten
Eenvoudig besparen door alleen lid te worden
Alles wordt geregeld door UnitedConsumers
Je hoeft niet jaarlijks over te stappen
Je opzegboete wordt betaald door hen
Super service van een prijswinnende klantenservice

Energie, autoverzekering, zorgverzekering, mobiele telefonie, tanken

Bij UnitedConsumers kun je je inschrijven voor een van bovenstaande verzekeringen. Per verzekering hebben ze weer voordelen gekoppeld. Zo wordt bij je energieverzekering, de overstap boete betaald door hen en ontvang je bij de zorgverzekering een gratis tand ongeval verzekering. Ook ontvang je minimaal 5-10% korting op de gangbare prijzen.

Contact met UnitedConsumers

Het telefoonnummer van UnitedConsumers is 040 - 235 05 60, dit nummer is op werkdagen te bereiken van 8 uur tot 21 uur en op zaterdag van 8.30 tot 17 uur.
Per email kun je UnitedConsumers bereiken via een van onderstaande email adressen:
Zorgverzekering [email protected]
Autoverzekering [email protected]
Mobiele abonnementen [email protected]

UnitedConsumers reviews, wat zijn jouw ervaringen?

Heb jij geld bespaard via UnitedConsumers? Of is het juist tegengevallen en heb je alleen maar negatieve ervaringen me UnitedConsumers? Deel jouw ervaring, review, recensie, beoordeling of klacht over UnitedConsumers via het reviewformulier.
Op reviewdesk.nl verzamelen wij reviews van echte klanten van UnitedConsumers zodat nieuwe potentiƫle klanten een duidelijk beeld krijgen over de betrouwbaarheid van UnitedConsumers.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews