Bedrijfs logo van secondlove.nl

Secondlove.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Secondlove.nl
Bekend van hun radio en tv reclames, Second Love, de datingsite voor mannen en vrouwen die een spannende affaire of avontuur zoeken. Second Love richt zich dus vooral op stelletjes die in een relatie zitten en willen vreemdgaan. Of je relatie in nu in een sleur is beland of dat je op zoek bent naar een minnaar, Second Love maakt het mogelijk.
Lees op deze pagina alles wat je moet weten over de werkwijze, kosten, contactmogelijkheden, ervaringen en reviews met Second Love. Ben je een gebruiker van deze datingsite? Laat dan een review achter!

Second Love review

Misschien dat je het zelf nooit zo doen of juist wel omdat je op zoek bent naar extra spanning in je liefdesleven, Second Love is de bekendste datingsite om een man of vrouw te vinden voor een affaire. Je zou denken dat de site vol staat met nep profielen maar dat valt mee. Je komt er vooral serieuze profielen tegen. De redactie van Second Love controleert alle profielen.
Second Love maakt vreemdgaan erg eenvoudig. Je maakt een profiel aan en upload foto's en teksten. Je kunt vervolgens online andere gebruikers berichten versturen. Je kunt ook gebruik maken van de chat voor snel en direct contact.
Je kunt gratis lid zijn of een premium lidmaatschap afnemen waarmee je toegang krijgt tot extra functionaliteiten, die je niet hebt met het gratis account. Je kunt als premium lid bijvoorbeeld initiatief nemen door een berichtje te sturen en kun je reacties van andere leden lezen en beantwoorden.

Voordelen van Second Love

  • Uniek concept, daten met andere mannen of vrouwen die ook gebonden zijn
  • Veel profielen
  • Veilig betalen
  • Heerlijke site voor stoute levensgenieters
  • Anoniem en discreet


Contact met Secondlove.nl

Telefonische klantenservice is beschikbaar op telefoonnummer +31 (0)10 7142266 op maandag, woensdag en vrijdag tussen 12 en 17 uur. Via email kun je ook contact opnemen met de helpdesk, het email adres is [email protected].

Contact Brunique b.v./ Second Love

Rotterdamseweg 183c
2629 HD DELFT
KVK : 65910826
BTW nr : NL856312848B.01


Second Love aanbiedingen

Momenteel is er geen aanbieding bekend voor de datingsite SecondLove.nl

Secondlove.nl betaalmogelijkheden

Je kunt je lidmaatschap voor SecondLove betalen met Creditcard, iDeal, Paypal of Bancontact. Wees gerust, op je afschrift zal niet staan dat het bedrag is overgemaakt naar SecondLove. Je vrouw zal er dus niet achterkomen.

Second Love reviews, wat zijn jouw ervaringen?

Ben jij succesvol vreemdgegaan via SecondLove? Heb je je SecondLove gevonden daar? Hoe zou je de ervaring met SecondLove omschrijven? Laat je review over Second Love achter op Reviewdesk, waar we legitieme, betrouwbare reviews verzamelen van echte gebruikers van Second Love.
Reviewdesk.nl verzamelt reviews over Second Love van echte gebruikers om een goed beeld te vormen over de service, kwaliteit en betrouwbaarheid van Second Love als datingsite.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews