Clicky

Wat vind je van mijn.host?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over mijn.host

Ervaringen en reviews

ben

hosting wordpress site

continue storingen bij een andere aanbieder deden mij er toe switchen naar mijn.host. na het switchen nooit meer teruggegaan naar anderen

Ben je op zoek naar een betrouwbare hosting partner? Lees op deze pagina reviews, ervaringen, tarieven, contactmogelijkheden en betaalmogelijkheden van mijn.host. Niets is vervelender dan wanneer je na lang designen er achter komt dat je webhosting voortdurend problemen heeft waardoor je site langzaam of helemaal niet laadt! Voorkomen is beter dan genezen en lees je goed in voordat je een hostingprovider kiest.

Waarom je hosting bij mijn.host bestellen?

  • Je wil een betrouwbare hosting provider
  • Je wil niet teveel betalen (alle kosten zijn transparant)
  • Je wil een platform wat gebruiksvriendelijk is (met het control panel kun je alles zelf beheren)
  • Je wil kunnen rekenen op een plataform met kennis en deskundigheid (klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar)
  • Je wil een website die super snel laadt

Wat is mijn.host?

mijn.host is webhoster waar je terecht kunt voor verschillende webdiensten zoals het registeren van een domeinnaam, regelen van webhosting voor je (Wordpress) site, het kopen van Microsoft 365 en andere diensten. 
Homepagina van mijn.host

Review mijn.host

De naam van mijn.host is niet alledaags, de extensie eindigt op .host. Desalniettemin oogt de website strak en is alle informatie snel en duidelijk te vinden. Je kunt direct beginnen met het registeren van een domeinnaam. De kosten van een domeinnaam zijn 4,99 euro per jaar. Als klant van mijn.host kun je inloggen op het controlepanel en daar al je domeinnamen en hosting beheren. Mocht je er even niet uit komen dan kun je via de handige self service tool het antwoord op je vragen opzoeken. Staat je antwoord er niet bij, kun je altijd contact opnemen met de helpdesk. Het openen van een ticket gaat via een chat programma, of dit even duidelijk is, is niet bekend, je mist immers een ticket nummer. Op basis van de website, het aanbod en mogelijkheden kunnen wij mijn.host voor iedereen aanraden.

Hosting en domeinnamen via mijn.host

Het grote voordeel van mijn.host is dat ze standaard tarieven hanteren, waar je veel bij andere hosting providers ziet is dat de kosten van een domeinnaam na het eerste jaar verhoogd worden. Bij mijn.host betaal je een vaste prijs, elk jaar. Ook is het mogelijk om een SSL certificaat te nemen. Dit is tegenwoordig een must voor elke site, fijn dat mijn.host dit goed geregeld heeft. De hosting pakketten zijn gevarieerd en je kunt zelf kiezen hoe sterk je server moet zijn. De verschillende soorten hosting die men aanbiedt zijn; reguliere webhosting, virtual private servers, dedicated servers en office 365.
Domeinnaam registeren via mijn.host

Hostingpakketten

Je kunt kiezen uit verschillende hostingpakketten, zo heb je webhosting starter, basic, advance en ultimate.
Hosting vanaf 1,99 euro per maand (indien je per jaar betaald), anders is het 3,99 eur per maand.

Kosten mijn.host

De kosten voor je domeinnaam zijn jaarlijks hetzelfde. Deze worden, in tegenstelling tot andere hosting aanbieders niet het tweede jaar verhoogd. Dit alleen al is een reden om mijn.host een kans te geven. Afhankelijk van je wensen kun je een goedkoper of juist duurder hosting pakket afnemen. Goedkopere pakketten zijn in het algemeen iets minder snel dan de duurdere varianten. Het is ook mogelijk om je goedkopere pakket later te upgraden, dus ben je niet zeker van wat je nodig hebt, raad ik je aan om met een goedkoper pakket te beginnen om kosten te besparen.
Vast tarief via mijn.host

Betaalmogelijkheden bij mijn.host

Je kunt je domeinnaam of hostingpakket bij mijn.host afrekenen met iDeal, Visa, Mastercard, Bancontact of American Express.
Je kunt veilig betalen bij mijn.host

Contact opnemen met mijn.host

Heb je een vraag of opmerking een wil je contact opnemen met mijn.host? Dat is mogelijk via de volgende manieren: Via het contactformulier op de website van mijn.host of je kunt gebruik maken van de Livechat. Mijn.host is telefonisch niet bereikbaar. Op werkdagen reageert men tussen 9.00 uur en 18.00 uur en in het weekend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Reviews en ervaringen over mijn.host

Heb jij weleens een domeinnaam of hostingpakket gekocht bij mijn.host? Hoe heb je dit ervaren? We lezen graag jouw eerlijke review over mijn.host. Samen helpen wij toekomstige klanten van mijn.host ontdekken of het een betrouwbare webhoster is!
Er zijn nog geen vragen gesteld.
Er zijn nog geen product reviews geschreven.