Clicky

Easyswitch.nl

Bezoek website

Wat vind je van easyswitch.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over easyswitch.nl

Ervaringen en reviews

Mirjam

Energie vergeleken en overgestapt

wisselen van energie leverancier was ook echt makkelijk

Ben je van plan om over te stappen van energie leverancier maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen of vraag je je af of het de moeite waard is en of je echt zoveel geld bespaard? EasySwitch is een vergelijkingssite waar je eenvoudig energie aanbieders kunt vergelijken en de beste energie aanbiedingen kan vinden. Ze zijn al langer dan 10 jaar bezig en kunnen al de zorgen en administratieve rompslomp die komt kijken bij het overstappen van energieleverancier voor je uit handen nemen. Lees op deze pagina alles over de werkwijze, voordelen, contact mogelijkheden, reviews en ervaringen over EasySwitch.

Hoe werkt EasySwitch

EasySwitch maakt het eenvoudig om energie, internet, televisie en telefonie te vergelijken. Je kunt aangeven waar je naar op zoek bent. Per categorie worden de beschikbare opties aangeboden. Zo kun je ingeval van internet en tv zoeken naar alles in 1 aanbieders, internet, internet + tv of internet + bellen aanbieders. Na het ingeven van je postcode + huisnummer worden de aanbieders gepresenteerd. Je kunt de resultaten sorteren op prijs of beoordeling.

EasySwitch review

Fenomeen vergelijkingssite is niet nieuwe, we hebben op Reviewdesk al verschillende voorbij zien komen, zo ook Pricewise. Waar EasySwitch in uitblinkt is de informatievoorziening over de verschillende aanbiedingen. Zodra je de gewenste voorkeuren heb ingegeven worden de aanbiedingen getoond. De informatie die men toont per aanbieding zijn uitgebreid, zo zie je hoeveel zenders en welke zenders inbegrepen zijn. Ook wordt getoond wat de internet snelheid voor downloaden en uploaden is op je adres. Heb je zelf energie vergeleken via EasySwitch? Laat ons weten hoe dat is bevallen via het reviewformulier.

Voordelen van EasySwitch.nl

De grootste voordelen van EasySwitch zijn:
  • Gemakkelijk overstappen waarbij alles voor je geregeld wordt
  • Zonder moeite geld besparen
  • Goedkoopste energie tarieven
  • Je ontvangt bericht als je contract afloopt
  • Telefonische klantenservice


Vriendelink

Met de EasySwitch vriendelijk kun je vrienden uitnodigen, iedereen die via jou overstapt ontvang je 20 euro. Je kunt de 20 euro ook delen met de vriend die overgestapt is zodat je beide 10 euro ontvangt. Je kunt eindeloos vrienden uitnodigen.


Contactmogelijkheden

Op werkdagen is de klantenservice van EasySwitch bereikbaar van 8.00 en 20.00 uur op telefoonnummer 020 - 531 76 70. Wil je liever een mail sturen? Dat kan naar [email protected].
KvK nr. 24406667 BTW nr. 8205.72.937.B.01


Adres gegevens EasySwitch

Overtoom 62 1054 HL Amsterdam Nederland


Reviews EasySwitch, wat is jouw ervaring?

Heb je via EasySwitch energie, internet, tv en telefonie vergeleken en ben je overgestapt naar een andere aanbieder? Is het overstappen goed gegaan of heb je juist te maken gehad met problemen? Jouw review over EasySwitch is waardevol! Met jouw review helpen wij nieuwe klanten een goede keuze maken en komen wij achter de betrouwbaarheid van EasySwitch als vergelijkingssite.
Er zijn nog geen vragen gesteld.
Er zijn nog geen product reviews geschreven.