Bedrijfs logo van dryly

Dryly

5.0

1 reviews
Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Dryly
Bedplassen kan bij jonge kinderen nog redelijk vaak voorkomen. Je spreekt van bedplassen als je kind enkele keren per maand in bed plaatst. Jongens hebben vaker last van bedplassen dan meisjes en het kan verschillende oorzaken hebben. Dryly is ontstaan als oplossing voor een eigen probleem. Het kind van Dryly oprichter Clarien Ilstra had jaren lang last van bedplassen en na vergeefs alles geprobeerd te hebben zijn ze gaan onderzoeken hoe de bestaande plaswekker methode beter en leuke gemaakt kon worden, voor kind en ouders. Dankzij Dryly zijn deze problemen nu opgelost! Met Dryly leren kinderen op een leuke en positieve manier zindelijk worden, binnen 6-8 weken zijn 92% van alle kinderen zindelijk.

Waarom zou je Dryly plaswekker moeten proberen?

  • Het is een bewezen strategie - 93% van de kinderen is na gebruik van Dryly binnen zes tot acht weken 's nachts zindelijk
  • Veel ouders zweren erbij en hebben veelbelovende resultaten behaald 
  • De producten van Dryly zijn gekeurd volgens de strengste CE normen
  • Het is ook geschikt voor (jong) volwassenen
  • Verzendkosten bedragen 5 euro. Bestellingen boven de 45 euro worden gratis verzonden
  • De plaswekker wordt binnen 1-2 werkdagen geleverd 

Wat is Dryly?

Dryly verkoopt plaswekkers waarmee kinderen/ (jong) volwassenen die last hebben van bedplassen op een leuke, innovatieve en leerzame manier leren om zindelijk te worden. 

Hoe werkt Dryly plaswekker?

Je kind heeft een broekje aan met daarin een ontvanger. Zodra het broekje nat wordt wordt je kindje gewekt met een signaal. Pandabeer Wizzu is het vriendje van je kind en samen gaan ze leren om droge nachten te maken.

Dryly plaswekkers

Er zijn verschillende plaswekkers te koop en ook biedt Dryly plaswekker pakketten aan.


Dryly® Plaswekker pakket Star

Dryly® Plaswekker pakket Star, inclusief: Zender & Ontvanger, Wizzu (panda knuffel), Dryly® mobiele app, Oplader. Plus 1 set ondergoed, Ondergoed effen (2-pack) Prijs: van €235,00, voor €179,00
Deze wekker is bedoeld voor kinderen die zelden in bed plassen.

Dryly - plaswekker pakket - Hero - de oplossing tegen bedplassen

Dryly® Plaswekker pakket Hero, inclusief: Zender & Ontvanger, Wizzu (panda knuffel), Dryly® mobiele app, Oplader en Matras beschermer Plus 1 set ondergoed, Ondergoed effen (2-pack) Prijs van €262,00 voor €199,00
Deze plaswekker is voor kinderen die vaker in de week in bed plassen.

Dryly - plaswekker pakket - Superhero - de oplossing tegen bedplassen

Dryly® Plaswekker pakket Superhero, inclusief: Zender & Ontvanger, Wizzu (panda knuffel), Dryly® mobiele app, Oplader en Matras beschermer Plus 2 sets ondergoed, Ondergoed effen (2-pack) en Ondergoed Wizzu (2-pack). Prijs van €303,00 voor €219,00
Deze plaswekker van Dryly is voor kinderen die meerdere keren per week in bed plassen. Dit pakket bevat daarom ook vier plaswekkerbroekjes. 

Waarom werkt de Dryly® plaswekker zo goed?

Het hoge percentage kinderen dat binnen 2 maanden zindelijk is na gebruik van Dryly komt onder andere door de interactieve en kindvriendelijke methode die gebruikt wordt. Het is een plaswekker die tegelijkertijd als knuffel functioneert. Je kindje krijgt er ook stoer ondergoed en jij een leuke app bij.

Recht op vergoeding plaswekkers

Je kunt aanspraak maken op een vergoeding vanuit je zorgverzekering voor de aanschaf van een plaswekker. De vergoeding kan geheel of gedeeltelijk zijn. Controleer je polis of neem contact op met je zorgverzekering om dit na te vragen.

Losse producten van Dryly kopen

Je hoeft niet perse een complete plaswekker set te kopen, het is ook mogelijk om een los product te kopen, zo kun je de Dryly Matrasbeschermer, Pandabeer (Wizzu), Plaswekker zender, Plaswekker ontvanger of de Dryly oplader kopen. Ideaal voor als je een bepaald item dubbel wil hebben of wilt vervangen.

Betalen bij Dryly

Je kunt je plaswekker betalen via: Ideal, Creditcard, American Express, Paypal of achteraf via Klarna.

Contact met Dryly

Heb je een vraag over de werking van de plaswekker of heb je iets besteld en ben je benieuwd waar je bestelling blijft? Je kunt contact opnemen met Dryly middels email en telefoon. Telefonisch is men bereikbaar op 085 130 34 35 en via email op [email protected]. Het bedrijf is gevestigd aan: 
Ambachtweg 22
5731 AG Mierlo

Ervaringen en reviews met de plaswekkers van Dryly

Ben je benieuwd wat ervaringen met Dryly plaswekkers zijn? Lees reviews en ervaringen voor je je bestelling plaatst. Op deze pagina verzamelen wij alle reviews, ervaringen en klachten. Heb je zelf een Dryly plaswekker gebruikt dan zijn wij ook heel benieuwd naar jouw ervaringen! Deel deze zodat toekomstige klanten een goed beeld krijgen van de plaswekkers en ontdekken wij of Dryly een goede en betrouwbare keuze is voor plaswekkers!
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Dorine en Paul -

Review

Onze dochter wilde zindelijk worden dus we besloten op zoek te gaan naar mogelijke manieren. Via wat gegoogle uit gekomen op dryly (nadat we ook andere oplossinge hadden geprobeerd). I kwas in het begin redelijk sceptisch maar wonder boven wonder is ze met 5 weken volledig zindelijk. Een trotste, blije en dankbare mama en papa hier!