Bedrijfs logo van cardpile

Cardpile

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Over Cardpile
Wanneer je een liefhebber bent van bord- en kaartspellen of gewoon eens een van de bekende spellen wil proberen dan kan je op zoek gaan op het internet naar de koopjes. En in dat geval kan je bij Cardpile zijn voor een groot aanbod aan bordspellen en kaartspellen, waarbij je vrijwel alle spellen kan vinden die je kent. Maar het leuke is is dat je ook nog eens een verrassing kan vinden door wat leuke spellen te ontdekken die je eerder niet kende. Maar hoe betrouwbaar is Cardpile? Krijg je de bestelling snel geleverd en is de kwaliteit wel oke? Op deze pagina vind je reviews van Cardpile.nl. Heb je zelf ervaring met het bestellen bij deze webshop? Laat je recensie dan achter op deze pagina!

Cardpile review

Cardpile is de betrouwbare kaartspellen en bordspellen webshop en uit onze review en ervaring merken we dat deze webshop betrouwbaar is. Mocht daar iets aan veranderen dan zullen we dat altijd mededelen op deze pagina. Bij Cardpile krijg je 30 dagen bedenktijd, is er gratis verzending voor alle bestellingen boven de 60 euro en kan je leuke kado's verwacht voor bestellingen boven de 100 euro. Kortom, bij Cardpile.nl kan je terecht voor al je bord- en kaartspellen waarbij je echt nergens anders meer hoeft te zijn voor je spellen.

Cardpile.nl assortiment

Cardpile heeft een breed assortiment aan bord- en kaartspellen, waarbij je aan de bordspellen kan denken aan de volgende categorieen: Familiespellen, Kinderspellen, Coöperatief, Deductie, Dobbelspellen, Fantasiespellen, Strategische, Treinspellen. Liever op zoek naar kaartspellen? Ook daarvoor kan je goed terecht bij Cardpile waarbij je het volgende aanbod hebt: Kaartspellen voor kinderen, Kaartspellen voor de familie, Strategische kaartspelen, Economisch kaartspellen, Coöperatief kaartspellen, Roleplaying, Fantasie kaartspellen, Magic the Gathering TCG, Marvel Dice Masters

Betalen bij Cardpile.nl

Om het zo eenvoudig mogelijk voor je te maken kan je bij Cardpile.nl met verschillende betaalmogelijkheden je betaling doen, denk daarbij aan: iDeal, Paypal, Credicard (Mastercard, Maestro & VISA), Bancontact (Belgie), Overboeking, SoFort of via een webshop giftcard.

Contact met Cardpile

Het komt wel eens voor dat je wat vragen hebt of gewoon meer informatie wil ontvangen van de webshop en dan is het fijn als je contact kan opnemen met de klantenservice. In het geval van Cardpile kan je altijd contact met ze opnemen door onderstaand telefoonnummer te bellen. Let wel op: de klantenservice van Cardpile.nl spreekt alleen Engels en je zal dus wel een beetje Engels moeten kunnen om geholpen te worden.

CardPile
Weteringkade 1B
2515AK Den Haag

Telefoonnummer: +31622826746 (Engels)

Cardpile.nl ervaringen, wat is jouw ervaring?

Heb je al eens een bestelling gedaan bij Cardpile.nl en hoe heb je dit dan ervaren? Heb je snel de bestelling gekregen en hoe was de kwaliteit van de bordspellen en kaartspellen? Kon je eenvoudig de betaling doen en heb je makkelijk je vragen kunnen stellen aan de klantenservice van Cardpile.nl? Op deze pagina willen we graag alle reviews samenbrengen zodat we precies weten of Cardpile betrouwbaar is en een van de betere webshops is om een bordspel of kaartspel te bestellen voor een vriend, familie, kennis of gewoon voor jezelf.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews