Bedrijfs logo van bottger.nl

Bottger.nl

Bezoeken

Omschrijving bedrijf

Is bottger.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij bottger.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of bottger.nl een goede en betrouwbare site is. bottger.nl is actief in de categorie hobby, recreatie en lifestyle en verder ook te vinden in cadeaus en gadgets.

Waarom kiezen voor bottger.nl?

Je kiest voor bottger.nl wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met bottger.nl

bottger.nl kun je contacteren indien je vragen of opmerkingen hebt over een van hun producten of diensten..

Jouw ervaringen en review over bottger.nl

Ben je tevreden met hoe alles rondom je bestelling bij bottger.nl verlopen? Deel jouw reviews, ervaringen, recensies, beoordelingen of klachten over bottger.nl met ons. Zo help je niet alleen ons maar juiste andere klanten. Het achterlaten van een review kost je slechts een minuutje.

Wat zegt bottger.nl overzichzelf?

Böttger Stoffen is een familiebedrijf en al sinds 1932 actief. Met een enorme keuze uit stoffen, naaipatronen en fournituren behoren zij tot een van de grotere stoffenwinkels van Nederland. Mede door het lange bestaansrecht heeft Böttger zowel stoffen uit de huidige collectie als stoffen uit voorgaande jaren op voorraad. Böttger staat ook bekend om haar assortiment van unieke Italiaanse stoffen van een hoogwaardige kwaliteit met een enorm goede prijs/kwaliteit verhouding. Online is altijd een aanbod van stoffen in de uitverkoop aanwezig met kortingen tot 50% korting. Voordelen:
  • Gratis bezorging vanaf 20 euro (NL)
  • Gratis staal aanvragen van de stoffen
  • Uniek assortiment door eigen inkoop
  • Levering in NL, BE en DE
  • Worden geroemd om hun service, advies en meedenken
  • Bekende merken zoals Hilco, Milliblu’s, Nooteboom, Burda, Butterick en Voque

Bedrijfs reviews