Bedrijfs logo van bloemenzaak.nl

Bloemenzaak.nl

2.33

3 reviews

Omschrijving bedrijf

Over Bloemenzaak.nl
Bloemenzaak.nl oftewel BLOEM! is een bloemenwinkel met winkels in Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Lijnden, Leidschendam en Schiphol. Zij verkopen onder andere originele boeketten, planten en cadeau's, voor allerlei soorten gelegenheden. Heb je een bloemenvraag? Schroom niet om contact op te nemen met hen. Lees op deze pagina alles over de voordelen van Bloemenzaak.nl, het assortiment, reviews, contact, ervaringen en andere nuttige informatie voordat je een bloemetje bij ze besteld!

Bloemenzaak.nl/ BLOEM! review

Misschien ben jij een fervent bloemenkoper of juist niet, in beide gevallen wil je weten wat de reviews van BLOEM! zijn voordat je een bestelling plaatst.
Heb je al een keer een boeket besteld bij Bloemenzaak? Mooi! Schrijf dan vandaag nog jouw review over deze bloemenwinkel. Hoe vond je de prijs/ kwaliteit verhouding. Waren de bloemen netjes geleverd? Wij lezen graag jouw review over BLOEM!

Voordelen Bloemenzaak.nl

Onder andere de extreem snelle levertijden maken BLOEM! een goede partij om bloemen online te kopen. Als je voor 14 uur besteld, worden de bloemen dezelfde dag nog bezorgd (van maandag tot zaterdag) en ze bezorgen in heel Nederland. De bloemen zijn dagelijks vers zodat jij er langer van kan genieten.
Je ontvangt spaarpunten wanneer je op hun site bloemen besteld. Deze spaarpunten kun je inwisselen voor extra korting of cadeau's.

Bloemenzaak.nl assortiment

Het bloemenassortiment van BLOEM! is groot. Zo heb je de keuze uit pluk boeketten, zomerbloemen, rozen, rouwbloemen. Daarnaast kun je ook nog eens filteren op gelegenheden. Bloemen zijn beschikbaar voor de volgende gelegenheden: bedankt, beterschap, geboorte, gefeliciteerd, liefde of uitvaart.
Droogbloemen zijn gegroeid in populariteit en ook voor droogbloemen zit je bij BLOEM! op de goede plek. 

Bloemen versturen (naar buitenland)

Bloemen versturen naar je grote liefde voor bijvoorbeeld Valentijnsdag of jullie jubileum is leuk en altijd een mooi gebaar. Dankzij de snelle levering (voor 14 uur besteld, vandaag bezorgd) heb je bijna geen excuus om dat niet te doen voor je geliefde!
Bloemenzaak.nl levert wereldwijd. Wil je een bloem naar het buitenland versturen dan kun je dat bespreken met hun klantenservice.

Contact opnemen met Bloemenzaak.nl

Voor alle vragen over je bestelling of een product kun je contact opnemen met de klantenservice van BLOEM!/ Bloemenzaak.nl.
Double F Online kun je bereiken op telefoonnummer 020 659 21 01. Wil je een mail sturen? Dat kan via [email protected].

Adres gegevens Bloemenzaak.nl.

De locatie van de webshop en winkel zijn:
Contactgegevens
BLOEM! Hoofdkantoor
Frankfurtstraat 25
1175 RH LIJNDEN

Overige locaties van BLOEM!

BLOEM! Amsterdam Oostpoort
BLOEM! Amsterdam Stadionplein
BLOEM! Den Haag
BLOEM! Diemen
BLOEM! Leidsenhage Kiosk
BLOEM! Schiphol
BLOEM! Utrecht

Kortingscode Bloemenzaak.nl.

Op het moment van schrijven zijn er van Bloemenzaak.nl/ BLOEM! geen kortingscodes bekend.

Bloemenzaak.nl betaalwijze

Je kunt eenvoudig en betrouwbaar betalen via, iDeal, MasterCard, Visa, American Express of Paypal.

Review Bloemenzaak, wat is jouw ervaring?

Heb jij een een bestelling geplaatst bij BLOEM!/ Bloemenzaak.nl? Hoe is dat bevallen? Wij lezen graag jouw review, ervaring, beoordeling of klacht. Samen helpen wij toekomstige klanten een duidelijk beeld te geven over de betrouwbaarheid van BLOEM!/ Bloemenzaak.nl als online bloem winkel.
Vergelijkbare bedrijven

Bedrijfs reviews

Reviews en ervaringen

Annelies -

Meest populaire review

Review

Ik krijg geen reactie op het contact formulier en kan telefonisch geen contact met hun opnemen over de vraag of er een boeket op de afgesproken datum is bezorgd.

Peter -

Review

Heb een boeket besteld zaterdag 17 september voor 12 uur en volgens hun schrijven wordt deze dezelfde dag bezorgd echter niets is minder waar (wel betaald) vervolgens een mail verstuurd via contact formulier echter tot op heden nog niks vernomen. Zou een ieder willen waarschuwen voor deze zaak en dus nooit bloemen bestellen komen hun belofte niet na

Lisa -

Review

Heerlijk mooie droogbloemen ontvangen, ben er zo erg blij mee. Bedankt voor de service