DeBloemist.nl

Scoort een 3.0 van de 5 sterren, uit 1 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van DeBloemist.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://DeBloemist.nl.

Wat vind je van DeBloemist.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over DeBloemist.nl

Dorine

Zonnebloem boeket

snel geleverd, zelfde dag ontvangen :) fijn dat de 7 dagen vers garantie gegeven is, bloemen staan op dag 7 nog prima er bij

1 jaar geleden gepost

Expert review

DeBloemist.nl Review

DeBloemist is gespecialiseerd in online verkoop van bloemen. Met DeBloemist.nl zijn ze al sinds 1991 actief in deze wereld. Lees op deze pagina alles over DeBloemist.nl, boeketten, ballonnen, contact, ervaringen en reviews met DeBloemist.nl. Met een groot assortiment boeketten, wijn, knuffels en cadeau's voor verschillende gelegenheden, is DeBloemist.nl een goede partij voor iedereen die een ander wil verassen.

DeBloemist.nl review

Bloemen bestellen bij DeBloemist.nl is eenvoudig en je hebt geen account nodig. Zodra je een boekt gekozen hebt, kies je de gewenste afmeting en voeg je het artikel toe in je winkelwagen. Hoe weet je hoe de service en kwaliteit van DeBloemist.nl na bestellen ook goed is? Dat doe je door reviews van DeBloemist.nl te lezen op reviewdesk.nl. Bezoekers kunnen een review achterlaten over DeBloemist.nl,  zo krijgen potentiële klanten een duidelijk beeld over de betrouwbaarheid van deze online bloemen shop.
Heb jij bloemen of iets anders besteld bij hen? Hoe is dat bevallen en wil je deze bloemenshop beoordelen? Je helpt potentiële klanten enorm met deze kleine gunst.

Voordelen DeBloemist.nl

Snelle levering, flexibele bezorging en zondag levering van bloemen zijn voordelen van DeBloemist.nl. Cadeaus besteld voor 12.30 uur worden dezelfde dag geleverd. Ook kun je kiezen voor ochtend, middag en avond leveringen.
Deze webshop heeft vele jaren ervaring waardoor je ervan uit kan gaan dat je te maken hebt een bloemenspecialist en kunt rekenen op deskundig advies.
Verder is het handig dat je voor meerdere adressen tegelijkertijd bloemen kan bezorgen.

DeBloemist.nl assortiment

Het assortiment van DeBloemist.nl bevat meer dan alleen bloemen. Zo verkopen ze ook knuffels en ballonnen. Je kunt voor verschillende boeketten bij hen, zo verkopen ze zomer boeketten, rouwbloemen, pluk boeketten en plus boeketten. Ook hebben ze meerdere thema ballonnen waar je uit kan kiezen, zoals verjaardag, liefde, beterschap, geboorte, geslaagd en huwelijk.
Een nadeel van deze site is het gebrek aan een goede zoekmachine. Ze hebben een groot aanbod maar je kunt niet direct zoeken. De enige manier om iets te vinden is via de verschillende categorieën.

Contact met DeBloemist.nl

Voor alle vragen over je bestelling of een product kun je contact opnemen met de klantenservice van DeBloemist.nl.
DeBloemist.nl kun je bereiken op telefoonnummer +31 (0)71 531 73 79.
Wil je een mail sturen? Dat kan via [email protected]

Adres gegevens DeBloemist.nl

Burg. Meyboomstraat 23
2231 LA Rijnsburg

Kortingscode DeBloemist.nl

Op het moment van schrijven zijn er van DeBloemist.nl geen kortingscodes bekend.

DeBloemist.nl betaalmogelijkheden

Je kunt eenvoudig en betrouwbaar betalen via: iDeal, Paypal, achteraf betalen, Visa of MasterCard.

Review DeBloemist.nl, wat is jouw ervaring?

Heb jij een een bestelling geplaatst bij DeBloemist.nl? Hoe is dat bevallen? Is je bestelling inderdaad dezelfde dag nog geleverd?
Wij lezen graag jouw review, ervaring, beoordeling of klacht. Samen helpen wij toekomstige klanten een duidelijk beeld te geven over de betrouwbaarheid van DeBloemist.nl, als online bloemen winkel.

Andere bedrijven uit categorie algemeen

Waarom kiezen voor DeBloemist.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-09-2021

Veel gestelde vragen over debloemist.nl

Is debloemist.nl betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over debloemist.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 3.0.

Waar is debloemist.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector algemeen.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar DeBloemist.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar coupon codes voor DeBloemist.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.