Huurflits

Scoort een 3.7 van de 5 sterren, uit 3 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van huurflits. Lees de reviews en bezoek de website https://huurflits.nl/.

Wat vind je van huurflits?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over huurflits

Kees

kamer verhuur tilburg

Snel de kamers verhuurd dus helemaal prima

8 maanden geleden gepost

Natalia

Tilb

Cheaters!!! They want you to pay and then no reaction. You react at the houses and no reaction. You will not get a house there! They put fake advert just want you to pay

4 maanden geleden gepost

Richard

verhuuradvertentie

Ik gebruik Huurflits hoofdzakelijk als verhuurder. Als verhuurder ben ik zeer tevreden over de werkwijze. Vooral het directe contact. Ik handel hoofdzakelijk op basis van intuïtie en gevoel en dat staat of valt bij direct contact (telefoon, bezichtiging of beeldbellen). Een goede match is immers voor beide partijen van belang.

2 maanden geleden gepost

Expert review

huurflits Review

Het is niet eenvoudig om een huis, appartement of kamer te krijgen door de krapte op de woningmarkt en dat zorgt voor initatieven op de markt. Huurflits is een van deze initatieven die het eenvoudig voor je maken om een huurwoning, appartement, kamer of anti-kraak snel te kunnen krijgen. Het enige wat je hoeft te doen is een premium service af te nemen waardoor je in de meeste gevallen al snel een woning kan krijgen via Huurflits.nl. Zo kan je in talloze steden en dorpen terecht via Huurflits en dat maakt dat het aantrekkelijk is om je aan te melden. We proberen op deze pagina bij te houden wat de ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten zijn over Huurflits.nl om mensen een zo goed mogelijk beeld te geven van hoe betrouwbaar Huurflits is. Heb jij je eerder aangemeld? Heb jij een goede of slechte ervaring met Huurflits? Laat dan vandaag nog een review achter zodat je anderen helpt!

Waarom huren via Huurflits?

  • Op een eenvoudige wijze het aanbod van huurwoningen en kamers op 1 plek vinden
  • Je bent bereid te betalen om in contact te komen met verhuurders
  • Groot aanbod huurwoningen en kamers in populaire Nederlandse steden zoals Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Arnhem, Tilburg en andere steden

Wat is Huurflits?

Homepagina van huurflits.nl


Huurflits Review

De Huurflits.nl website is eigenlijk heel eenvoudig te gebruiken, maar om echt het beste uit de website te halen dan zal je echt een premium account moeten aanschaffen en dat is ook precies de bedoeling van de website. Je krijgt vrijwel altijd om je oren dat je een premium account nodig zal hebben om verder te zoeken naar een huurwoning, appartement of kamer via Huurflits.nl. Je kan vrijwel overal in het land een woning vinden, namelijk in: Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Arnhem, Tilburg, Utrecht, Nijmegen & Groningen. Maar ook andere dorpen en steden in het land staan genoteerd op de website. Wil jij een review achterlaten vanwege je ervaringen met Huurflits? Laat dan op deze pagina je review achter zodat je andere mensen kan helpen bij het bepalen of Huurflits betrouwbaar is of niet. Beschrijf precies je ervaring of je klacht, dat geeft iedereen een goed beeld van hoe je het hebt ervaren.

Op de huurpagina vind je alle informatie en kun je reageren op deze woning

Huurflits Betrouwbaar

Huurflits is een van de platformen waar je een huurwoning, appartement of kamer kan vinden. Het is vrij eenvoudig om een woning te vinden. Wij hebben Huurflits.nl als betrouwbaar beoordeeld, maar wel met een kanttekening: We merken dat het niet heel transparant is om je premium account op te zeggen als je jouw premium service niet meer wil gebruiken. Hieronder kan je exact zien hoe je je Huurflits account kan opzeggen en dat scheelt dus.

Huurflits Klachten

Momenteel hebben we geen klachten ontvangen over Huurflits, maar het is wel belangrijk dat wanneer jij klachten hebt dit met ons deelt. Dit zorgt er namelijk voor dat we je kunnen helpen om die klachten snel te laten oppakken door Huurflits, maar dat niet alleen: Je helpt namelijk ook anderen met jouw ervaring. Heb jij klachten over Huurflits.nl en heb jij hier hulp bij nodig? Laat ons dat weten door een review achter te laten of door contact op te nemen.

Huurflits Kosten

Voor bezoekers is Huurflits.nl gratis te gebruiken, maar wanneer je een reactie wil plaatsen of wanneer je contact wil opnemen dan zal je een premium account moeten hebben. De kosten voor een premium lidmaatschap zijn als volgt:

Optie 1: €19.00 elke 2 weken
Optie 2: €25.00 / maand
Optie 3: €50.00 elke 3 maanden

Jouw lidmaatschap wordt automatisch verlengd wanneer je deze niet opzegt en daardoor is het belangrijk dat je goed kijkt of je je account nog wel nodig hebt zodat je niet extra kosten maakt die je eigenlijk niet hoeft te maken. Houd dus goed in de gaten wanneer je je lidmaatschap niet meer nodig hebt.

Huurflits Opzeggen

Huurflits account opzeggen? Dat is natuurlijk gewoon mogelijk, alleen moet je even weten hoe dit moet. Als je je Huurflits account wilt opzeggen dan kan je de volgende instructies volgen. Dit zorgt ervoor dat je je premium account kan opzeggen en dat in een flits. Klik op de volgende link om je account op te zeggen: https://huurflits.nl/mijn-account/orders/. Selecteer je abonnement door op "Bekijken" te klikken. Scroll naar gerelateerde abonnementen en klik wederom op "Bekijk". Hier staat een knop met "Annuleren". Zodra je op annuleren hebt geklikt wordt het abonnement niet meer verlengd. Dit betekent dat je je account nog wel kan gebruiken voor de periode waarvoor je de betaling hebt gedaan. Pas aan het einde van jouw abonnement zal je niet meer gebruik kunnen maken van jouw premium account.

Huurflits.nl Contact

De klantenservice van Huurflits kan je contacteren via telefoon, e-mail en chat. De chat is maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur beschikbaar. Wil je liever contact opnemen met een email dan kan dat via [email protected] Wil je echt met spoed contact en wil je dit liever telefonisch afhandelen? Ook dat is mogelijk. Je kan bellen naar het volgende telefoonnummer: 085 – 06 07 092.

Liever contact per post? Dat kan naar het volgende adres (geen bezoekadres).

Huurflits
Kraijenhoffstraat 137A
1018 RG Amsterdam

Reviews en ervaringen met Huurflits.nl

Heb jij je al eens aangemeld voor jouw eigen plekje via Huurflits.nl? Hoe is dat gegaan en hoe heb je het ervaren? We zijn erg benieuwd naar jouw review of ervaring. Door het delen van jouw review help je toekomstige klanten een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Huurflits een betrouwbare website is voor het vinden van een huurwoning, appartement of kamer.t

Waarom kiezen voor huurflits?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Veel gestelde vragen over huurflits

Is huurflits betrouwbaar?

Er zijn 3 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over huurflits. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 3.67.

Waar is huurflits actief?

Dit bedrijf is actief in de sector zakelijke diensten, opleidingen en studie en in de subcategorieën: persoonlijke internetdiensten

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar huurflits te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor huurflits 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen winkel aanbiedingen bekend.