Gfk panel

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van gfk panel . Lees de reviews en bezoek de website https://gfkpanel.nl/.

Wat vind je van gfk panel ?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over gfk panel

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

gfk panel Review

Heb jij veel tijd over en wil je die nuttig besteden waarbij je ook nog eens een beloning krijgt? Schrijf je dan in bij een marktonderzoek bureau!
GFK Panel is een onderzoekbureau waar je je kunt inschrijven om mee te doen aan leuke onderzoeken. Je kunt je eerlijke mening delen en daar een beloning voor krijgen.
GFK is een van de grootste marktonderzoek bedrijven wereldwijd en is actief in Nederland. Met meer dan 13 duizend professionals hebben zij ruim 80 jaar ervaring in het verzamelen van gegevens. Opgericht in Duitsland is men inmiddels wereldwijd actief.
Je ontvangt punten voor je deelname aan onderzoeken, deze punten kun je sparen en inwisselen voor cadeaubonnen in hun cadeaushop.
Hoe goed en betrouwbaar is GFK Panel? Wat vinden Nederlandse klanten van dit onderzoeksbureau? Lees op deze pagina alles wat je wil weten over GFK Panel zoals de onderzoeken, beloningen, contactmogelijkheden, reviews en ervaringen.

GFK Panel review - geld verdienen met invullen van enquetes

De belangrijkste redenen om in te schrijven bij onderzoeksbureau GFK Panel zijn: onderzoeken speciaal voor jou. Je kunt meedoen aan leuke onderzoeken en enquetes. Zo kun je op een leuke manier punten verzamelen zonder dat je er moeite voor hoeft te doen! Je krijgt er een beloning voor. De punten zijn om te wisselen in cadeaukaarten van bijvoorbeeld Bol.com, Playstation, Wehkamp en vele andere.
Een aantal keren per maand worden uitnodigingen voor enquetes uitgestuurd. Je ontvangt alleen uitnodigingen voor enquetes die passen bij je profiel, geslacht, leeftijd etc.
Hou je profiel zo actueel mogelijk om de kans op meer uitnodigingen te verhogen. Je kunt per uitnodiging beslissen of je meedoet aan een enquete.

Uitbetalingen/ beloningen bij GFK Panel

Door het meedoen aan de onderzoeken krijg je als beloning punten. De vergoeding die je ontvangt verschilt per onderzoek en hangt af van de lengte van het onderzoek. Stel je voor dat je meedoet aan een onderzoek van 10 minuten dan ontvang je 200 punten, dit staat gelijk aan 1 euro. De punten zijn in te wisselen vanaf een waarde van 10 euro. Wanneer je 2.000 punten gespaard hebt, zijn deze in te wisselen voor een bon t.w.v. 10,-.
Je kunt je beloning ook schenken aan goede doelen zoals Kika, Rode Kruis of Villa Pardoes. Het maakt niet uit wat het bedrag is, deze goede doelen zijn hartstikke blij met jouw punten!

Contact met GFK Panel

Heb je een vraag of opmerking en kun je de antwoorden niet vinden op de site van GFK? Stuur GFK Panel dan een mail. Mail naar [email protected]. Je kunt binnen 4 werkdagen bericht ontvangen.

GFK Panel review, wat is jouw ervaring?

Ben jij al lid van markt onderzoek bureau GFK Panel? Heb je al eens uitbetalingen ontvangen? Zou je GFK Panel aan anderen aanbevelen? Laat jouw review over dit bedrijf achter. Daarmee help je niet alleen ons maar ook andere klanten die op zoek zijn naar een betrouwbaar bedrijf waar ze geld kunnen verdienen door middel van het invullen van enquetes.

Waarom kiezen voor gfk panel ?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over gfk panel

Is gfk panel betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over gfk panel . Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is gfk panel actief?

Dit bedrijf is actief in de sector zakelijke diensten, opleidingen en studie en in de subcategorieën: bijverdienen

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar gfk panel te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor gfk panel 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen winkel aanbiedingen bekend.