Hotelkamerveilingen

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Hotelkamerveilingen. Lees de reviews en bezoek de website https://www.hotelkamerveiling.nl/nl.

Wat vind je van Hotelkamerveilingen?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Hotelkamerveilingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

Hotelkamerveilingen Review

Ben je op zoek naar een hotelovernachting en wil je niet de hoofdprijs betalen? Maak dan gebruik van een veiling. Via Hotelkamerveilingen kun je bieden op hotelkamers en kun je letterlijk voor enkele euro's een hotelkamer vinden. Behalve dat je voor een goedkope prijs een hotelkamer kunt reserveren, is het ook nog eens leuk en spannend om mee te doen.

Hoe werkt Hotelkamerveilingen?

Allereerst moet je een account aanmaken en inloggen om mee te kunnen doen. De beschikbare veilingen worden getoond en jij kunt met iedere veiling mee doen. Begin met een laag bod en de bieder met het hoogste bod wint de veiling en dus de hotelkamer. Betaal vervolgens het winnend bod en de veilingkosten. Je moet na het winnen van de veiling nog wel de kamer reserveren.
De vouchers zijn 1 jaar geldig dus je hoeft niet direct na het winnen van de veiling je voucher te verzilveren.

Hotelkamerveilingen review

Zodra je een veiling gewonnen hebt ontvang je van Hotelkamerveilingen.nl een email adres met de gegevens van het arrangement. In deze mail staat een link waarmee je veilig de betaling kunt verrichten. Mochten er nog andere kosten bij komen staat dat beschreven bij het arrangement. Deze kosten dien je bij aankomst in het hotel te betalen.

Hotelkamerveilingen - hotel veilingen vanaf 1 eur

Hotelkamerveilingen.nl biedt hotelovernachtingen aan in de volgende categorien: Stedentrips, Wellnesshotels, Luxe, Zon, Aan zee, Natuur, Van der Valk en Daguitjes.
Populaire veilingen bij Hotelkamerveilingen zijn Van der Valk Hotels, Fletcher Hotels, Last minute deals, Wellness hotels en Diner Deals.
Behalve hotelkamers in Nederland en België kun je ook veilingen winnen in Aruba, Duitsland, Frankrijk, Italie, Bonaire, Oostenrijk, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Betalen bij Hotelkamerveilingen

Heb je een veiling gewonnen? Gefeliciteerd! Deze kun je betalen via iDeal-betaling, creditcard of per overschrijving / internetbankieren.

Contact met Hotelkamerveilingen

Heb je een vraag over een veiling, een voucher of een arrangement? Je kunt hen bereiken op telefoonnummer 088-0074100. Stuur je liever een mail? Dat is ook mogelijk en die kun je sturen naar [email protected]. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 - 17:00 uur. Hotelkamerveiling.nl is gevestigd aan de Diamantlaan 10, 2132 WV in Hoofddorp. Bedrijfsgegevens zijn KvK-nummer: 51612763 en BTW-nummer: 850098051B01.

Hotelkamerveilingen reviews, wat is jouw ervaring?

Heb jij weleens meegedaan met een veiling van Hotelkamerveilingen? Hoe is dat gegaan en heb je de veiling voor een leuke prijs gewonnen? Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen, review, recensie, beoordeling of eventueel klacht over Hotelkamerveilingen. Door het delen van jouw review help je toekomstige gasten een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of Hotelkamerveilingen betrouwbaar is.

Waarom kiezen voor Hotelkamerveilingen?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over hotelkamerveilingen

Is hotelkamerveilingen betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over hotelkamerveilingen. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is hotelkamerveilingen actief?

Dit bedrijf is actief in de sector vakantie.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Hotelkamerveilingen te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor Hotelkamerveilingen 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.