Herqua.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van herqua.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.herqua.nl.

Wat vind je van herqua.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over herqua.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

herqua.nl Review

Is herqua.nl betrouwbaar?

Wil je iets bestellen bij herqua.nl? Maar ben je er niet zeker van? Lees dan hier alle reviews en ontdek of herqua.nl een goede en betrouwbare site is. herqua.nl is actief in de categorie reizen en vakanties en verder ook te vinden in actieve vakanties en wintersport.

Waarom kiezen voor herqua.nl?

Je kiest voor herqua.nl wanneer je goede service en snelle levering wil ontvangen en wanneer je bij een betrouwbare site wil kopen.

Contact met herqua.nl

Heb je een vraag? Neem dan contact op met de klantenservice van herqua.nl.

Jouw ervaringen en review over herqua.nl

Ben je tevreden met hoe alles rondom je bestelling bij herqua.nl verlopen? Deel jouw reviews, ervaringen, recensies, beoordelingen of klachten over herqua.nl met ons. Zo help je niet alleen ons maar juiste andere klanten. Het achterlaten van een review kost je slechts een minuutje.

Wat zegt herqua.nl overzichzelf?

Al meer dan 25 jaar is familie bedrijf herqua sports een begrip in de regio. de sportwinkel is klein begonnen met surfartikelen en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste sportzaken van noord nederland. de eerste jaren groeide het assortiment al snel met uitbreiding naar voetbal, tennis, volleybal, badminton en running. dit werd vervolgens aangevuld met vrijetijdskleding, sneakers en een zeer groot aanbod in wintersportartikelen. bij herqua sports vind je sportkleding voor het hele gezin. herqua sports is meerdere malen verbouwd en in 2012 is er een grote verbouwing gedaan om een indoor golfbaan te realiseren in de sportwinkel in hoogeveen.

in 2011 heeft herqua sports besloten om haar services uit te breiden met een online webshop. de sportwinkel biedt nu een groot deel van het assortiment ook online aan met dezelfde services en nog meer gemak. Al meer dan 25 jaar is familie bedrijf Herqua Sports een begrip in de regio. De sportwinkel is klein begonnen met surfartikelen en is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste sportzaken van Noord Nederland. De eerste jaren groeide het assortiment al snel met uitbreiding naar voetbal, tennis, volleybal, badminton en running. Dit werd vervolgens aangevuld met vrijetijdskleding, sneakers en een zeer groot aanbod in wintersportartikelen. Bij Herqua Sports vind je sportkleding voor het hele gezin. Herqua Sports is meerdere malen verbouwd en in 2012 is er een grote verbouwing gedaan om een indoor golfbaan te realiseren in de sportwinkel in Hoogeveen.

In 2011 heeft Herqua Sports besloten om haar services uit te breiden met een online webshop. De sportwinkel biedt nu een groot deel van het assortiment ook online aan met dezelfde services en nog meer gemak.

Andere bedrijven uit categorie actieve vakanties en (winter)sport

Waarom kiezen voor herqua.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Veel gestelde vragen over herqua.nl

Is herqua.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over herqua.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is herqua.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector reizen en vakanties en in de subcategorieën: actieve vakanties en (winter)sport

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar herqua.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor herqua.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen coupon codes bekend.