Belevenissen.nl

Scoort een 1.0 van de 5 sterren, uit 1 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Belevenissen.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://www.belevenissen.nl/.

Wat vind je van Belevenissen.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Belevenissen.nl

Ankie

Belevenissenbon

Leuk cadeau gekregen van bijna 200 euro, nooit kunnen verzilveren, doe het niet geef gewoon geld of koop bij een bedrijf zelf een leuke activiteit of dinerbon. Die kun je vaak nog aanspreken als het verloopt. Ik had zelf de datum al verlengd en bijbetaald en door de lange coronatijd is het toch nog verlopen. De fantastische aanbieding van Belevenissen.nl was , Ja ik moest heel blij zijn :-) , 30% koring op mijn volgende aankoop..........schandalig.........

18 dagen geleden gepost

Expert review

Belevenissen.nl Review

Je hebt wat extra inspiratie nodig voor een uitje dat je als cadeau voor hem of haar wil doen. Of wil je zelf een uitje gaan doen en wil je voor jezelf inspiratie? In dat geval kan je op Belevenissen.nl van alles vinden voor allerlei soorten uitjes. Of je nu een uitje met een specifieke thema wil of dat je op zoek bent naar een aanbieding voor daguitjes. Bij Belevenissen.nl kan je terecht voor allerlei uitjes en is een van de betrouwbare webshops waar je een ticket of een uitje kan bestellen. Heb je zelf al ervaringen met het bestellen van uitjes via Belevenissen.nl? Deel het dan met anderen zodat ze er van kunnen leren. Op deze pagina kan je alle reviews, beoordelingen en klachten omtrent Belevenissen.nl lezen.

Belevenissen.nl review

Een cadeau voor hem, cadeau voor haar, cadeau voor samen en dat in verschillende categorieen. Denk aan: vliegen, water uitjes, sport, cultuur, dansen, amsterdamse uitjes, natuur, beauty & wellness, dieren en ook nog eens voor speciale gelegenheden als: sinterklaas, kerst, valentijn, moederdag, vaderdag, verjaardag, huwelijk, afscheid, geslaagd, bedankt. Kortom, wanneer je een daguitje zoekt in verschillende categorieen dan kan je alleen al voor inspiratie goed terecht bij Belevenissen.nl. Je kan daarnaast ook nog eens een uitje krijgen dat super romantisch is of waarbij je uniek kan overnachten. Ben je op zoek naar een betrouwbare webshop voor allerlei daguitjes: dan ben je bij Belevenissen.nl aan het juiste adres!

Belevenissen.nl betrouwbaar

Belevenissen.nl is betrouwbaar en je kunt er gerust je cadeau's voor hem of haar kopen. Je wordt niet bij hen opgelicht.

Betalen bij Belevenissen.nl

Heb je je uitje gevonden wat je graag als cadeau voor hem of haar wil geven of wil je dit uitje voor jezelf bestellen? In dat geval kan je met volgende betaalmethoden de betaling doen: iDeal, Paypal, Creditcard (VISA & MasterCard) of per overboeking.

Contact opnemen met Belevenissen.nl

Heb je een uitje gescoord via Belevenissen.nl en heb je daar vragen over? Of wil je voordat je een bestelling doet eerst maar eens wat informatie opvragen bij de klantenservice van Belevenissen? In dat geval kan je contact opnemen via de volgende manieren.

Telefoonnummer: 024 - 711 06 27 (Ma. t/m vr. 09.00 - 17.00)
Email: [email protected]

Adres:

Belevenissen.nl
Kerkenbos 13 - 29
6546 BG Nijmegen

Belevenissen.nl reviews en ervaringen

Heb jij al eens een uitje of cadeautje gekocht via Belevenissen.nl voor een diner, vliegreis of of een ander dagje uit? Hoe is dat gegaan ben je tevreden met hun service? Je kunt jouw review, ervaring of eventueel klacht over Belevenissen.nl delen met ons. Daarmee help je toekomstige klanten om een goede keuze te maken! Samen ontdekken wij of Belevenissen.nl een goede en betrouwbare website is om uitjes te bestellen.

Waarom kiezen voor Belevenissen.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over belevenissen.nl

Is belevenissen.nl betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over belevenissen.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 1.0.

Waar is belevenissen.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector vakantie.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Belevenissen.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor Belevenissen.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.