Agoda

Scoort een 4.8 van de 5 sterren, uit 1 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Agoda. Lees de reviews en bezoek de website https://Agoda.nl.

Wat vind je van Agoda?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Agoda

Mariska

Hotel Amsterdam

Prima gevonden via de site, prijzen waren top. Hotel was ook prima. Tevreden klant!

1 jaar geleden gepost

Expert review

Agoda Review

Agoda is een online aanbieder van accommodaties. Het bedrijf is opgericht in 2005 en heeft sindsdien een grote groei gemaakt in Azië. Agoda begon met het aanbieden van accommodaties en heeft er inmiddels meer dan 2 miljoen die je kunt reserveren. Je hebt de keuze uit appartementen, villa's, woningen en hotels. Tegenwoordig kun je bij Agoda ook terecht voor vluchten, luchthaventaxi's, auto verhuur en dagdeals. Wil je bij Agoda een reservering plaatsen maar twijfel je over hun betrouwbaarheid? Lees op deze pagina alles over het aanbod van Agoda, contact en betaalmogelijkheden en reviews en ervaringen over Agoda.

Agoda review

Zodra je op de site van Agoda bent kun je een keuze maken voor je vertrek data en bestemming. Vervolgens worden de beschikbare opties getoond. De rust van de voorpagina wordt al gauw verstoord wanneer je doorklikt naar de resultaten van je zoekopdracht. De site veranderd in een schreeuwerig pamflet met veel kleurtjes, vermeldingen over de prijs en bangmakerij dat de kamers vergeven kunnen worden als je niet snel genoeg boekt. De checkout pagina is daar en tegen wel weer overzichtelijk en minder schreeuwerig. Het aanbod van bestemmingen is leuk en uitgebreid. In vrijwel elke stad kun je een leuke accommodatie boeken. Heb jij dezelfde ervaringen met Agoda? Laat ze achter via het review formulier!

Het aanbod van Agoda

Je kunt bij Agoda terecht voor hotelreserveringen, appartementen, kamers, vliegticket + hotel of losse vluchten. In alle grote steden in Azië (Bali, Bangkok, Hong Kong, Kyoto, Tokyo, Seoul, Singapore), Afrika (Marokko, Zuid Afrika), Amerika (VS, Argentinië, Canada, Mexico, Brazilië), Europa (Nederland, Frankrijk, Italie, Zweden, Spanje, etc), Oceanie (Australie, Nieuw-Zeeland) en het Midden-Oosten (Dubai, Saoudi Arabie, Jeddah) beschikt Agoda over accommodaties.

Contact met Agoda

Agoda is voor Nederlandse klanten telefonisch bereikbaar op telefoonnummer +44 (0)20 3027 7900. Via email is contact ook mogelijk, echter hebben ze geen openbaar email adres en dien je in je account een contact formulier in te vullen. De klantenservice is niet Nederlandstalig, dus je zult in het Engels je probleem moeten voorleggen. Hou daar rekening mee.

Betalingsmogelijkheden Agoda

Je kunt je reservering bij Agoda betalen via Paypal of Ideal. Ook kun je kiezen voor betaal later en dan kun je je reservering ook nog eens gratis annuleren.

Review Agoda, wat is jouw ervaring?

Heb jij een vliegticket + hotel geboekt via Agoda of alleen een accommodatie of vlucht? Hoe is dat bevallen en heb je dat als positief of negatief ervaren? Laat jouw review over Agoda achter op reviewdesk! Dankzij jouw ervaring, review, recensie, beoordeling of klacht over Agoda help je toekomstige reizigers om een goede keuze te maken en samen ontdekken we of Agoda een betrouwbaar hotel brekingsplatform is.

Waarom kiezen voor Agoda?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-10-2021

Veel gestelde vragen over agoda

Is agoda betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over agoda. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 4.75.

Waar is agoda actief?

Dit bedrijf is actief in de sector vakantie.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Agoda te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor Agoda 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.