Reizen en vakanties

Populaire subcategorieën

Vakanties zijn het leukste moment van het jaar en dat wil je liever goed voorbereid hebben en met een betrouwbare touroperator de reis ondernemen. Afhankelijk van je vakantie type kun je online veel aanbieders vinden, denk aan hotel boeking sites zoals Booking.com of all inclusive vakantie aanbieders zoals Tui. In deze categorie vind je alle bedrijven gerelateerd aan vakantie reizen!

Alle bedrijven binnen reizen en vakanties

Logo van belvilla nl

Belvilla nl

Ga naar belvilla nl

70
0 reviews
1
Logo van flevo-natuur

Flevo-natuur

Ga naar flevo-natuur

399
0 reviews
2
Logo van basic-travel.com

Basic-travel.com

Ga naar basic-travel.com

67
0 reviews
3
Logo van boerenbed.nl

Boerenbed.nl

Ga naar boerenbed.nl

67
0 reviews
4
Logo van flixbus nl

Flixbus nl

Ga naar flixbus nl

18
0 reviews
5
Logo van fietsrelax

Fietsrelax

Ga naar fietsrelax

167
0 reviews
6
Logo van all in portugal

All in portugal

Ga naar all in portugal

167
0 reviews
7
Logo van camping de berenkuil

Camping de berenkuil

Ga naar camping de berenkuil

163
0 reviews
8
Logo van fital

Fital

Ga naar fital

224
0 reviews
9
Logo van alpenreizen

Alpenreizen

Ga naar alpenreizen

141
0 reviews
10
Logo van asiadirect

Asiadirect

Ga naar asiadirect

174
0 reviews
11
Logo van afrikaplus.nl

Afrikaplus.nl

Ga naar afrikaplus.nl

75
0 reviews
12
Logo van anwb.nl/vakantie

Anwb.nl/vakantie

Ga naar anwb.nl/vakantie

77
0 reviews
15
Logo van ardoer.com

Ardoer.com

Ga naar ardoer.com

79
0 reviews
16
Logo van adventuretickets.nl

Adventuretickets.nl

Ga naar adventuretickets.nl

71
0 reviews
17
Logo van allcamps.nl

Allcamps.nl

Ga naar allcamps.nl

102
0 reviews
18
Logo van backpackflags.com

Backpackflags.com

Ga naar backpackflags.com

72
0 reviews
19
Logo van boschmolenplas.nl

Boschmolenplas.nl

Ga naar boschmolenplas.nl

70
0 reviews
20
Logo van bodyworlds.nl

Bodyworlds.nl

Ga naar bodyworlds.nl

63
0 reviews
21
Logo van vipio

Vipio

Ga naar vipio

1671
5 reviews
22
Logo van holland sail

Holland sail

Ga naar holland sail

360
0 reviews
23
Logo van glampings.com

Glampings.com

Ga naar glampings.com

19
0 reviews
24

Lees meer informatie over reizen en vakanties bedrijven

Tickets
De meer avontuurlijk ingestelde reiziger en de budgetreiziger zullen waarschijnlijk niet zo gauw een pakket reis afnemen. Zij zullen via vliegticket vergelijk sites uitzoeken wat de goedkoopste tickets zijn naar een bepaalde bestemming, daar zoeken ze vervolgens een overnachting bij, dit kan AirBnB zijn of Booking.com.

Deze manier van vakantieboeken is goedkoper dan wanneer je een pakketreis reserveert, omdat je zelf wat meer werk er in moet steken. Ben jij een reiziger die een pakketreis afneemt of ga je liever zelf aan de slag?

Busreizen
Busreizen ken je misschien van jongeren die naar Spanje met de bus gaan om de zomervakantie te vieren, maar er zijn ook leuke busreizen naar Europese steden zoals Praag of Parijs. Heb jij een busreis ondernomen, hoe is dat bevallen?

Rondreizen
Rondreizen door Azië of Zuid-Amerika zijn populair onder jongeren, na een zware studie, een half jaar of jaar erop uit trekken naar Azië. Dit zijn rondreizen die je zelf kunt ondernemen. Mocht je een rondreis willen doen, die vooraf is uitgestippeld door de touroperator, dan kun je gebruik maken van gespecialiseerde rondreis bureau’s. Zij hebben voor de gehele route al accommodaties vastgesteld, de tours gereserveerd, waardoor jij eigenlijk bijna niks hoeft te doen, behalve genieten!

Verre vakanties met kinderen
Verre vakanties met kinderen naar Azië is makkelijk, Aziatische bestemmingen zijn afwisselend en er zijn genoeg mogelijkheden om rust te genieten van het prachtige continent.
 Voor een eerste verre reis met kinderen is Azië een goede keus. Reizen in Azië is makkelijk en de bestemmingen bieden een mooie mix van natuur en cultuur. Bangkok is een bruisende stad in Thailand, pak de fiets en maak een tour tussen de tempels van Bagan in Myanmar of leer Indonesisch koken op Bali. Wil je ontspannen op strand, dan kun je naar het witte bountystrand. Avontuurlijke reizigers kunnen naar Nepal of een treinreis maken door China.

Groepsreizen
Groepsreis maken heeft als voordeel dat je altijd mensen om je heen hebt wat een fijne gedachte is als je in een vreemd land bent. Daarnaast brengt een groepsreis een hoop gezelligheid met zich mee en omdat je veel tijd met elkaar doorbrengt, leer je je medereizigers ook goed kennen. Een misverstand over groepsreizen zijn, dat het dating reizen zijn. Dat is het namelijk niet. Single reizen voor vrijgezellen zijn dating reizen. Groepsreizen zijn voor mensen die liever niet alleen op reis gaan. Natuurlijk kan het voorkomen dat mensen verliefd raken, maar dat is niet de intentie van een groepsreis.

Groepsreizen is goedkoper dan wanneer je alleen resit. De accommodatie en het vervoer deel je door een grote groep mensen waardoor je voordeliger uit bent. Ook kunnen groepen gebruik maken van groepskorting.

Heb jij een groepsreis ondernomen? Hoe is dat bevallen?