Refurbished.nl

Scoort een 5.0 van de 5 sterren, uit 1 reviews, ervaringen en beoordelingen

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van Refurbished.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://Refurbished.nl.

Wat vind je van Refurbished.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over Refurbished.nl

Johan

ipad

ipad gekocht via refurbished.nl, verbaasd dat de conditie zo goed als nieuw is! heb ik alle voorgaande jaren teveel betaald voor mijn ipad die ik via Apple besteld heb?!?!?!

11 uur geleden gepost

Expert review

Refurbished.nl Review

Op zoek naar een nieuwe telefoon maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Overweeg dan een refurbished telefoon. Refurbished telefoons zijn gebruikte telefoons welke gecontroleerd zijn door de verkoper en waarbij je dus ook garantie ontvangt. Afhankelijk van de schade aan het toestel is de prijs hoger of lager, de prijs is altijd goedkoper dan dat je een nieuw toestel aanschaft. Refurbished.nl is een verkoper van gebruikte telefoons, iPads, Macbooks en Samsung telefoons.
Tegenwoordig besteden we zoveel tijd op onze smartphones dat een goede telefoon onmisbaar is! Des te belangrijker het is om goed te kijken waar je je nieuwe refurbished toestel aanschaft. Op deze pagina vind je alles over Refurbished.nl zoals, producten, assortiment, betaalmogelijkheden, reviews en ervaringen.

Waarom bij Refurbished.nl een toestel kopen?

  • Je koopt een refurbished toestel van de beste kwaliteit
  • Je krijgt altijd de beste deal
  • Je ontvangt 3 jaar garantie op je toestel
  • Eenvoudig meerdere toestellen vergelijken en de beste bestellen
    • Je toestel wordt snel geleverd en gratis verzonden

Wat is Refurbished.nl?

Refurbished.nl is een website waar je refurbished toestellen kunt bestellen. Dit betreft niet alleen Apple toestellen maar ook Samsung en gaming consoles. 
Refurbished.nl betrouwbaar? Wat ons betreft wel. Wij hebben hun website bekeken en beoordeeld. Afgaande op de informatie, andere signalen die wij op internet onderzoeken concluderen wij dat Refurbished een goede en betrouwbare website is.
De homepagina van refurbished.nl

Refurbished.nl Review

Bij refurbished kan je al gauw denken aan tweedehands. Echter is refurbished verre van tweedehands. Een refurbished telefoon is namelijk gecontroleerd en indien nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Ook wordt het toestel schoongemaakt en zijn alle gegevens van de vorige eigenaar gewist. Bij de aanschaf van een tweedehands toestel ontvang je geen garantie. Op een Apple toestel ontvang je tot wel drie jaar garantie wanneer je een refurbished Apple apparaat aanschaft via Refurbished.nl.
De website ziet er super goed uit en je kan snel vinden wat je zoekt omdat de site logisch is ingedeeld. Op de productpagina kun je van je gewenste toestel de kleur, indien nodig het geheugen en de coditie selecteren. Afhankelijk van de staat van het toestel is de prijs hoger of lager. Vervolgens kun je het toestel toevoegen in je winkelwagen om af te rekenen.

De categorie pagina van Refurbished.nl is overzichtelijk, duidelijk en mooio

Product pagina van Refurbished

De productpagina is mooi en dankzij de stappen indicator is het duidelijk hoe je het toestel kunt bestellen. Je selecteert de gewenste kleur, het geheugen, de conditie en vervolgens kun je het toestel bestellen.
Ook staat handige informatie over het product vermeld, zo vind je de live voorraad, de conditie, de garantie op het toestel en de accessoires die je erbij ontvangt.

Screenshot_Refurbished iPhone 12 128GB zwart - Refurbished.nl — (Private Browsing)_26_09 _2021 _18.03.05.jpg 266 KB


Assortiment

Bij Refurbished.nl kun je kiezen uit toestellen van de meest bekende fabrikanten; Apple en Samsung. Van Apple producten heb je de keuze uit iPhones, Ipads, Macbooks, Imacs, Apple watch. Samsung productcategorie is wat magerder, je hebt de keuze uit enkel Samsung smartphones.

Voordelen van Refurbished.nl

De grootste voordelen zijn:
Altijd 2 jaar garantie op je aankoop
Gratis verzending
Snelle levering
30 dagen niet goed, geld terug garantie
Scherpe prijzen

Kortingscode Refurbished.nl

Op dit moment zijn er geen kortingscodes bekend voor Refurbished.nl.

Betalingsmogelijkheden

Je kunt je bestelling veilig en betrouwbaar afrekenen via iDeal, Paypal, achteraf via Klarna, Visa of Mastercard.

Contact met Refurbished.nl

Telefoonnummer van Refurbished.nl is 085-3033799 en kun je op werkdagen bereiken van 9 tot 17 uur. Behalve telefonisch kun je ook contact opnemen met hen via de online chat, twitter of facebook via @refurbishedNL. Een email sturen kan ook, je kunt een mail sturen naar [email protected]

Hoofdkantoor (geen bezoekadres) Refurbished.nl B.V.

Dijnselburgerlaan 7
3705 LP Zeist
Nederland
KvK: 64953637
BTW: NL855918998B01

Refurbished.nl review, wat is jouw ervaring?

Heb jij een refurbished toestel gekocht bij Refurbished.nl? Hoe vind je de kwaliteit van het toestel, is het echt premium kwaliteit? Laat jouw review achter en help toekomstige klanten!
Reviewdesk.nl verzamelt echte reviews van klanten van Refurbished.nl, zodat we een goed beeld kunnen krijgen van de service, kwaliteit en betrouwbaarheid van refurbished producten die Refurbished.nl verkoopt.

Waarom kiezen voor Refurbished.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-09-2021

Veel gestelde vragen over refurbished.nl

Is refurbished.nl betrouwbaar?

Er zijn 1 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over refurbished.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een 5.0.

Waar is refurbished.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector telecom.

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar Refurbished.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor Refurbished.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.