Combell.com

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van combell.com. Lees de reviews en bezoek de website https://www.combell.com/nl/.

Wat vind je van combell.com?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over combell.com

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

combell.com Review

Een betrouwbare en goede webhosting is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor de beleving van heb je bezoeker maar ook is een snelle site steeds belangrijker om hogere rankings te behalen in Google. Een goede webhosting vinden is niet makkelijk omdat de beloftes die men doet niet altijd behaald worden, om die reden is het extra belangrijk om voor dat je ergens hosting afneemt reviews en ervaringen van andere gebruikers te lezen. Op deze pagina lees je alles over Combell, zoals hun hosting, kosten, betaalwijze, contact mogelijkheden, reviews ervaringen en klachten van andere gebruikers.

Combell.com review

Combell.com is een geschikte hosting keuze voor kleine tot grote websites maar ook voor agencies en developers die iets meer willen en meer vrijheid willen om te doen wat ze willen. De drie verschillende webhosting pakketten die men aanbiedt zijn "webhosting", "dedicated webhosting" en "hosting op maat". Mocht je twijfelen welk pakket je nodig hebt kun je gebruik maken van de handige Combell assistent.
Bereikbaarheid en contact zijn een van de belangrijke unique selling points van Combell. Ze zijn dagelijks, ook 's nachts te bereiken voor al je vragen en storingen.

Storingen bij Combell

Op hun status pagina is te zien dat ze niet regelmatig storingen hebben https://status.combell.com/ Dat is een goed teken en geeft aan dat Combell wat betreft hosting zeer betrouwbaar is.

Kosten en prijzen domeinnaam registratie bij Combell

De prijzen voor domeinnamen zijn bij Combell aan de hoge kant. Een eenvoudige .be domein registratie kost bij hen 14.95 euro. Terwijl je bij andere providers daar een paar euro voor betaald. Dus mocht je enkel een domeinnaam nodig hebben raad ik je aan die bij een andere firma te bestellen, bijvoorbeeld Neostrada.

Combell.com hosting, domeinnamen, office, managed service en reseller

Je kunt bij Combell terecht voor een van de volgende diensten: Domeinnamen: je domeinnaam registreren of verhuizen. Hosting: reguliere webhosting, wordpress hosting, dedicated hosting, cloud servers, VPS, OpenStack en SSL certificaten. Email: voor puur email kun je bij Combell terecht voor basis email, Microsoft 365, Exchange en een algemene mail server. Wil je het volledige beheer van de servers laten doen door Combell dan kun je de volgende diensten afnemen: Managed Hosting, Performantie optimalisatie, Digitaal samenwerken, IT-beveiliging, IT-outsourcing of Downtime vermijden.

Hosting betalen bij Combell

Je domeinnaam of hostingpakket kun je veilig afrekenen middels: Visa, Mastercard, American Express, Bancontact en iDeal.

Contact opnemen met Combell.com

Heb je een vraag over je website, is je site langzaam of opent ie helemaal niet of wil je iets weten over een van de diensten van Combell? Neem dan contact op met hen middels onderstaande contact informatie: Telefonisch is men 24/7 bereikbaar op telefoonnummer 0800-8-5678 of +32 9 218 79 79. Stuur je liever een mail? Stuur deze dan naar [email protected]. De live chat is dagelijks bereikbaar tussen 9 en 17 uur. Je kunt via hun support pagina een chat sessie starten.

Combell.com ervaringen en reviews

Heb je een hostingpakket afgenomen bij Combell? Hoe is dat bevallen? Ben je tevreden met de snelheid en service van Combell? Laat het ons weten en help toekomstige klanten een goede keuze maken. Samen ontdekken we of Combell een betrouwbare en goede webhosting is.

Waarom kiezen voor combell.com?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 19-05-2022

Veel gestelde vragen over combell.com

Is combell.com betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over combell.com. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is combell.com actief?

Dit bedrijf is actief in de sector elektronica en technologie en in de subcategorieën: computers en telefoons

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar combell.com te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar winkel aanbiedingen voor combell.com 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen kortingscodes bekend.