Bundles.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van bundles.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://bundles.nl/.

Wat vind je van bundles.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over bundles.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

bundles.nl Review

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dat kan je onder andere bereiken door geen eigenaar meer te zijn van producten, maar een gebruiker. Zo kan je bijvoorbeeld tegenwoordig abonnementen nemen en nu kan dat ook op koffie, wassen, drogen en vaatwassen. Zo kan je een koffieautomaat, bonen en onderhoud allemaal in abonnementsvorm krijgen zonder dat je ergens nog maar rekening mee hoeft te houden. En zodra je klaar bent met het abonnement dan kan je het gewoon stopzetten en wordt het ook weer netjes allemaal opgehaald. Een van die aanbieders is de website Bundles.nl. Maar hoe betrouwbaar is Bundles.nl en hoe werkt het concept precies? Wil je graag de reviews lezen? Dat lees je allemaal op deze pagina. Heb je zelf al ervaring en wil je een beoordeling achterlaten? Ook dat is mogelijk.

Bundles.nl review

Maandelijks opzegbaar abonnement voor een koffieautomaat + bonen + onderhoud, wasmachine, wasdroger of vaatwasser. Doordat het maandelijks opzegbaar is kan je extra genieten van de flexibiliteit en zorgt dat er dus voor dat je nooit vast zit aan een langlopend contract (wat je dus echt niet wil). Reparaties, onderhoud, het teruggeven van het apparaat, letterlijk alles loopt gewoon lekker bij Bundles.nl en je hoeft je dan ook echt geen zorgen te maken over de kleine lettertjes. Tot dusver is Bundles.nl betrouwbaar gebleken volgens onze laatste weetjes. Mochten we klachten, nare ervaringen of slechte beoordelingen ontvangen dan zullen we dit op deze pagina plaatsen zodat je altijd op de hoogte blijft of je bij Bundles je abonnement veilig kan afsluiten. Heb je zelf ervaringen met dit bedrijf? Laat dan een recensie achter voor andere shoppers!

Betalen bij Bundles.nl

Wanneer je een abonnement wil afsluiten bij Bundles dan zijn er twee manieren waarop je de betaling kan doen, namelijk via iDeal of per overschrijving. Dit is om te garanderen dat je je betaling niet zal intrekken en het bedrijf in de problemen kan raken. Kortom, de bekendste betaalmethoden zijn mogelijk!

Contact met Bundles

Heb je een vraag over je abonnement, wil je een abonnement afsluiten of wil je er een juist opzeggen? Heb je een andere vraag of opmerking of wil je gewoon wat meer informatie over Bundles zelf? In dat geval kan je op werkdagen altijd contact opnemen met de klantenservice van Bundles.nl. Hieronder zie je precies hoe je contact kan opnemen met dit bedrijf.

Bundles.nl
Industrieweg 71 Unit 4
5145 PD, Waalwijk
Nederland

Telefoonnummer: +31 (0) 85 401 19 08
Email: [email protected]

Bundles review, wat is jouw ervaring?

Heb je al eens een abonnement afgesloten bij Bundles? Hoe heb je dit ervaren? Hoe was het abonnement, de frequentie, de kwaliteit en natuurlijk hoe was de service en reparatie van Bundles.nl? Was alles naar wens en zou je anderen aanraden om ook een abonnement te nemen of juist niet? Wat waren de voor- en nadelen die je hebt ervaren met het abonnement dat je hebt afgesloten? Door jouw review weten we allemaal of Bundles.nl betrouwbaar is en de ideale website is om een abonnement af te sluiten op koffie, drogen, wassen en vaatwassen.

Andere bedrijven uit categorie lifestyle

Waarom kiezen voor bundles.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 26-01-2022

Veel gestelde vragen over bundles.nl

Is bundles.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over bundles.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is bundles.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector winkelen, mode en online shopping en in de subcategorieën: lifestyle

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar bundles.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar kortingscodes voor bundles.nl 2022

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen winkel aanbiedingen bekend.