Babyveilig.nl

Er zijn nog geen beoordeling voor dit bedrijf.

Op deze pagina staan reviews, klachten en ervaringen van babyveilig.nl. Lees de reviews en bezoek de website https://babyveilig.nl.

Wat vind je van babyveilig.nl?

Vul hieronder het aantal sterren in...

star

Reviews, ervaringen, beoordelingen en recensies van andere klanten over babyveilig.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst, wees de eerste!

Expert review

babyveilig.nl Review

Heb je net een nieuwe baby en ben je op zoek naar producten die veilig en goed zijn? Iedereen begrijpt waarom het ontzettend belangrijk is om in de buurt van babies alleen veilige producten te hebben. Een ongeluk zit in een klein hoekje en dat wil je ten alle tijden voorkomen. Maar hoe weet je dat de shop waar je besteld ook echt veilig is en aan alle Europese veiligheidskeurmerken voldoet? Dat hebben wij voor je uitgezocht! Op ReviewDesk lees je alles over BabyVeilig, hun producten en assortiment, prijzen, contact en betaalmogelijkheden, reviews en ervaringen van andere klanten. Samen ontdekken wij of BabyVeilig een veilige en betrouwbare webwinkel is voor producten voor je baby.

Review BabyVeilig

De website van BabyVeilig ziet er mooi en overzichtelijk uit. Dankzij het hoofdmenu vind je snel wat je zoekt. De items in het hoofdmenu zijn ook nog eens verdeeld in subcategorieën waardoor je specifieker kunt navigeren. Als je de bestelling voor 16.30 uur plaatst heb je deze de volgende dag al binnen! Bestel je boven de 50 euro dan wordt je bestelling zonder verzendkosten verstuurd. Op de productpagina lees je voldoende relevante informatie zodat je goed geïnformeerd kunt bestellen. De prijzen zijn in vergelijking met andere webwinkels zeer concurrerend. Wat ons betreft is BabyVeilig een goede webshop en kun je hier gerust je bestelling plaatsen. Heb jij al iets besteld bij hen? Deel je onze ervaringen of juist niet? Laat ze achter via het review formulier!

Assortiment van BabyVeilig

Het assortiment van BabyVeilig is uitgebreid en varieert van producten voor in de auto, tijdens het wandelen, slapen, eten en drinken. Maar ook producten om het meubilair baby proof te maken en houden. Verder kun je op BabyVeilig ook baby kleding en speelgoed kopen. Het assortiment is erg uitgebreid en je kunt bij BabyVeilig bijna alles vinden wat je zoekt.

BabyVeilig betaalmogelijkheden

Je bestelling kun je veilig afrekenen middels de meest voorkomende betaalwijzen zoals iDeal, Paypal, bankoverschrijving, en creditcards.

Contact met BabyVeilig

Heb je een vraag over een bestelling of wil je meer informatie over een product ontvangen? Contact opnemen met BabyVeilig is eenvoudig en kan via de volgende manieren. Je kunt een email sturen naar [email protected]. Telefonisch is men bereikbaar op telefoonnummer +31 (0)70 763 05 93. Ook is het mogelijk om een WhatsApp bericht te sturen, dit kan naar telefoonnummer +31 (0)20 225 17 17.

Ervaringen en reviews met BabyVeilig

Heb jij een bestelling geplaatst bij BabyVeilig? Dan lezen wij graag hoe je dat hebt ervaren! Heb je de bestelling snel binnen gekregen en was het van goede kwaliteit? Of heb je juist lang moeten wachten en was het niet zoals je het had verwacht? Dankzij jouw review en ervaring help je toekomstige klanten een goede keuze te maken. Samen ontdekken wij of BabyVeilig een betrouwbare webshop is voor veiligheidsproducten voor babies!

Andere bedrijven uit categorie baby en kinderen

Waarom kiezen voor babyveilig.nl?

Je kunt veilig betalen met de bekende betaalmethodes

De website is beveiligd middels een https verbinding

Laatst bijgewerkt: 27-11-2021

Veel gestelde vragen over babyveilig.nl

Is babyveilig.nl betrouwbaar?

Er zijn 0 reviews/ ervaringen/ klachten geplaatst over babyveilig.nl. Men waardeert dit bedrijf gemiddeld met een .

Waar is babyveilig.nl actief?

Dit bedrijf is actief in de sector winkelen, mode en online shopping en in de subcategorieën: baby en kinderen

Alle reviews zijn gelezen, wat zal ik doen?

Heb je de reviews gelezen en je wil je bij dit bedrijf bestellen? Klik hier om naar babyveilig.nl te gaan. Twijfel je? Bekijk dan hier andere bedrijven in de online shopping categorie.

Op zoek naar actie codes voor babyveilig.nl 2021

Op het moment van schrijven zijn er helaas geen actie codes bekend.