Winkelen, mode en online shopping

Populaire subcategorieën

Of je nu nieuw ondergoed nodig hebt of een nieuwe barbecue zoekt, in deze categorie verzamelen wij Nederlandse webshops variërend van elektronica tot hobby of feestartikelen.

Alle bedrijven binnen winkelen, mode en online shopping

Logo van boohoo

Boohoo

Ga naar boohoo

2276
2 reviews
1
Logo van allestoelen.nl

Allestoelen.nl

Ga naar allestoelen.nl

250
0 reviews
2
Logo van blokker

Blokker

Ga naar blokker

1316
1 reviews
3
Logo van aliexpress

Aliexpress

Ga naar aliexpress

1783
2 reviews
4
Logo van willie.nl

Willie.nl

Ga naar willie.nl

2091
3 reviews
5
Logo van decoratietakken.nl

Decoratietakken.nl

Ga naar decoratietakken.nl

363
0 reviews
6
Logo van ledstripkoning.nl

Ledstripkoning.nl

Ga naar ledstripkoning.nl

132
0 reviews
7
Logo van wifilampkoning

Wifilampkoning

Ga naar wifilampkoning

135
0 reviews
8
Logo van nihon sport

Nihon sport

Ga naar nihon sport

238
0 reviews
9
Logo van bigsizeshirts.com

Bigsizeshirts.com

Ga naar bigsizeshirts.com

65
0 reviews
10
Logo van biomoda.nl

Biomoda.nl

Ga naar biomoda.nl

75
0 reviews
11
Logo van 2cheap

2cheap

Ga naar 2cheap

399
0 reviews
12
Logo van bol.com

Bol.com

Ga naar bol.com

1105
3 reviews
13
Logo van watchbandjes-shop. nl

Watchbandjes-shop. nl

Ga naar watchbandjes-shop. nl

497
0 reviews
14
Logo van bamigo

Bamigo

Ga naar bamigo

2498
6 reviews
15
Logo van bivolino.com

Bivolino.com

Ga naar bivolino.com

105
0 reviews
16
Logo van rosegal

Rosegal

Ga naar rosegal

231
0 reviews
17
Logo van bagoes

Bagoes

Ga naar bagoes

177
0 reviews
18
Logo van gereedschapspecialist

Gereedschapspecialist

Ga naar gereedschapspecialist

181
0 reviews
21
Logo van bensontrade.nl

Bensontrade.nl

Ga naar bensontrade.nl

144
0 reviews
22
Logo van quickjewels

Quickjewels

Ga naar quickjewels

174
0 reviews
24

Lees meer informatie over winkelen, mode en online shopping bedrijven

Online winkelen, eenvoudig en snel
Online winkelen is een genot, je hebt praktisch toegang tot een aanbod waar je 100kilometers winkelstraat voor zou moeten lopen, maar hoef je er dit keer niet de deur voor te verlaten. Handig als je niet direct in het centrum in de buurt van leuke winkels woont, niet houdt van de drukte in het centrum of juist opzoek bent naar unieke koopjes die je niet zo snel in je eigen woonplaats zou vinden.

Online kan je kleding, meubels, speelgoed, elektronica, boeken bestellen en zijn er ook regelmatig afprijzingen en kortingsacties waardoor je nog eens extra bespaard.

Nadelen online winkelen
Je kunt de producten van te voren niet zien, voelen of passen. Waardoor kans bestaat dat je weer terug moet naar het postkantoor om je bestelling te retourneren.

De bezorgtijden zijn afhankelijk van de verzender. Je kunt niet hele specifieke aflever tijden kiezen. Je ontvangt een tijdvak waarbinnen geleverd wordt, dus je bent niet zo flexibel.

Hoe winkel je veilig online?
Hou met onderstaande rekening om online winkelen veilig en leuk te houden. Let op waar je winkelt. Lees voordat je een site bezoekt eerst de reviews en beoordelingen van zo een shop op reviewdesk.nl, zo kom je nier voor verassingen te staan. Zorg dat het afrekenen veilig gebeurd. Controleer altijd tijdens het afrekenen of je het welbekende groene slotje in je adresbalk ziet. De url moet beginnen met “https” in plaats van “http” en ook moet er een hangslotje zichtbaar zijn, als teken dat je een beveiligde verbinding gebruikt. Kies de meest veilige betaalwijze. Wanneer je bij een Nederlandse shop winkelt zal je met iDeal kunnen betalen. Buitenlandse sites accepteren vooral creditcard of PayPal.

Controleer wie de eigenaar is van de webshop waar je iets wil kopen. Deze informatie vind je meestal op de contact pagina, zoals adresgegevens, KVK gegevens en telefoonnummer. Als deze informatie niet direct is te vinden, is dat een teken dat je alert moet zijn. Mocht je wel een telefoonnummer vinden is het slim om dat nummer alvast te bellen om te horen of er geantwoord wordt.

Reviews worden gekocht
Voordat je overgaat om een aankoop te doen is kans groot dat jij ook eerst reviews van een bedrijf checkt. Reviews zouden betrouwbaar moeten zijn, toch is het niet zo. Zoals je in dit artikel van Nos.nl kan lezen zijn reviews eenvoudig te koop en doen bedrijven er alles aan om er goed uit te komen, wat volledig terecht is wanneer dat ook zo is. Maar het is al minder wanneer een bedrijf reviews koopt om hun slechte reviews te verdoezelen. Je wil voordat je een aankoop doet ergens een goed beeld krijgen van een bedrijf zonder dat er mee gesjoemeld is. De reviews op reviewdesk.nl zijn van echte consumenten en 100% betrouwbaar. Wij betalen of kopen geen reviews.